JANDARMA VE EMNİYETTEN GÜÇ BİRLİĞİ

15 Temmuz Hain Darbe kalkışması sonrası İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Komutanlığı, Emniyet ekipleri ile birilikte operasyon ve uygulama yaparak güç birliği yapıyor.

Yayınlama: 13.06.2017
637
A+
A-

Can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, toplumun huzuru ve refahını sağlamak için güç birliği yapan Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler trafik ve asayiş uygulamalarını sürdürüyor.

 

ORTAK UYGULAMA






Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen kemer uygulaması İnegöl’de de Trafik Tescil ve Denetlemek Büro Amirliğine bağlı Ekipler ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timi ekipleri ile gerçekleştirildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Önceki gün yapılan kemer uygulamalarında, emniyet kemeri takan sürücüler teşekkür eden ekipler, kemer takmayan sürücülere ise kemer takmaları gerektiğini söylerken, haklarında cezai işlem uyguladı.

 

HAYAT KURTARIYOR

Emniyet kemere takan sürücüler, kemerin trafikte can güvenliğini sağlamak için önemli bir yeri olduğunu ve kazalarda hayat kurtardığını ifadelerini kullanan sürücüler diğer sürücülerinde kemer konusunda dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.

 

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Önceki sabah 08.00 saatleri ile geçtiğimiz gün 08.00 saatlerine kadar süren ve İnegöl’ün giriş ve çıkışlarında bulunan sorumluluk bölgelerinde, Jandarma ve emniyet ekipler tarafından yapılan uygulamada kemer takmayan sürücüle ceza yağdı. Emniyet kemeri takmayan ve uygulama notasında durdurulan sürücülere 95 TL idari para cezası uygulandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş