Kadınlarımıza çok şey borçluyuz

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar, “Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir” dedi.

Yayınlama: 09.03.2018
666
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar,”Kadın olmanın önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü ve önemli bir günün içindeyiz. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Bilim, sanat, eğitim, spor, siyaset ve iş dünyasına kadar, yaşamımızın her anında kadınların büyük gayret ve başarılını görüyoruz. Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatta saygın bir yeri olması için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

 

“Kadınlarımız ülkemizin tüm anların vatan ve millet uğruna gerektiğinde can vermiştir” diyerek konuşmasını sürdüren Çağlar, “ Dün Nene Hatunlar, Hayme Analar, bugün ise Demet Sezen ve Gülşah Güler gibi yiğit kadınlarımız cephelerde, dağlarda, ovalarda vatanın ve milletin bölünmez bütenliğini korumak adına çalışmaktadır. 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda bulunan ve hainlerle çatışmaya giren Demet Sezen’in 3 yaşında bir oğlu vardı ve oğlunu bırakarak göreve gitmişti. Allah hepsinden razı olsun. Mekânları cennet olsun. Bizim kadınlarımız tarihini bilen ve tarihinde üstlendiği rolü gerekirse bu gün üstelenecek kadar gurur, şerefli ve vatanseverdir” ifadelerini kullandı.






 

Çağlar konuşmasını şöyle sürdü, “Bu vesile ülkemizde her alanda büyük emekleri olan tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, geçtiğimiz yıl ilçemizde kaza yapan otobüste hayatını kaybeden kadınlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına tekrar başsağlığı diliyorum.” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş