Kalan 6 ayı iyi değerlendirmek istiyoruz

24 Haziran seçimlerinin ardından Mobilya Sektörü ile ilgili değerlendirme açıklamalarında bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Yeni bir heyecan ile 5-6 ay kaybımızı, son kalan 6 aylık dilimi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 29.06.2018
644
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Türkiye seçimlere girdi. Vatandaşımız hem işine baktı, hem seçimle ilgilendi. Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Demokrasi tecelli etti, halk tercihini belirledi. İlk turda ilk başkanı belirlendi. Bundan sonra hızlı bir şekilde hükümetin kurulması, ekonomiye dair sorunların bir an önce çözümlenmesi, iç ve dış huzurun sağlanması bizimde dileğimiz. Huzur ve barışın olmadığı yerde ekonominin olması mümkün değil. İnsanlar ufak, tefek hesaplardan çıkıp işine bakmalı. Görevimizi yaptık halk olarak. Seçilenlere saygı duymak lazım. Onlara başarılar dilemek lazım. Onların başarıları ülkenin başarısıdır. Muhalefet, muhalefetliğini yapacak. Seçmen bu şekilde belirtti. Bizlerde esnaflar olarak işlerimize odaklanacağız. Yeni bir heyecan ile 5-6 ay kaybımızı, son kalan 6 aylık dilimini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Düğün sezonları yeni başladı. Bizim burada esnafların beklediği perakende de alışverişler yavaştı. Bu 7. Ayın başı itibari ile hareketleneceğini tahmin ediyoruz. İnşallah düşündüğümüz gibi olur. Yurt içi İnegöl’e yeterli olmadığı için yurt dışında Pazar aramalıyız. Bir çok fuarlar var, dış ticaretçilerimizi yurt dışında yeni müşteri edinmek için göndermek var, ikili iş görüşmeleri var. Bunların hepsini deneyip ticaret için uğraşmalıyız. Bir noktada takılıp kalmamalıyız. Bu kalan sürecimiz inşallah iyi geçer. İyi geçmesini temenni ediyorum. Buradan seçilen vekillerimize,başkanımıza, seçilecek olan bakanlara hayırlı olsun diyorum. İnşallah bu oyların karşılığında da güzel bir hizmet verirler. Temennimiz hizmetin gelmesi. Vatandaş olarak beklentimiz budur. Oyun karşılığı hizmettir” dedi.

 

BU VATAN HEPİMİZİN






Hammadde ile ilgili konuşan Ayhan, “İnşallah hammadde zammında bir duraklama olur. Onlarda memnun değil. İşlerin yavaşlaması onlar oda yavaşlatıyor. Bu iş bir kere Türkiye şartlarında düşünmek lazım. Alım gücünü iyi hesap etmek lazım. Bu ürünleri bu şekilde zamlı satarsak halkın çoğunluğu alamaz. Her krizi fırsata çevirmemek lazım. Türkiye’nin özveriye ihtiyacı var. Burada yalnızca en alt kesimlerden fedakârlık beklememek gerekir. Bu dönem inşallah büyük sanayicilerimizde bundan sonra daha dikkatli, daha vatansever düşünceleri ile hareket ederler diye düşünüyorum. Bu vatan hepimizin, hepimiz aynı gemideyiz. Bu işlerin kim tarafından yapılması önemli değil. Yeter ki ülkemiz en iyi şartlarda yönetilsin. Başa gelen sorumluluğunu bilmeli, seçmende seçilenin arkasında durmalı. Tekrar hayırlı olsun diyorum. Hem seçilenlere, hem seçenlere hayırlı olsun” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş