‘KALEMŞöRLER’

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği tarafından düzenlenen, ‘Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ bilgilendirme toplantısı, geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya konuşmacı olarak katılan Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, sosyal medya üzerinden yapılan çalışmalarla ilgili eleştirilerde bulunup, bilgilendirme toplantısına katılmayan emlakçılara sert tepki göstererek, ‘Kalemşörler’ ifadesini kullandı.

Yayınlama: 13.06.2019
804
A+
A-

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği, İnegöl’de emlak sektöründe hizmet veren vatandaşların ‘Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ konusunda bilgi sahibi olması için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya, Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi’nin konuşması damga vurdu.

 

BU BELGEYİ HEPİMİZİN ALMASI GEREKİYOR






Bilgilendirme semineri öncesi programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, “20 Gündür bu görevi almış bulunuyoruz. Hep daha iyiye götürebilmek için hedefimiz ayda iki defa bilgilendirme semineri düzenlemek. Onun için de ne zaman başkanımızı arasak yardımcı olmaya çalışıyor. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum. Bu akşam Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ni konuşacağız. Bu belgeyi hepimizin alması gerekiyor” dedi.

 

SİZİN ETKİN GÖRÜŞLERİNİZ İLE YOL HARİTASI ÇIKARMA ADINA SİZLERLE BİRLİKTEYİZ

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi ise, “Bugün ki gündemle ilgili arkadaşımız bahsetti. Tabi bu gündem bir yıldan beridir süren bir konu ama baktığımız zaman 1 yıllık süre içerisinde istenilen veril hiç bir zaman ön plana çıkmadı. Tabi ki sizlerin serzenişleri, bizlerin söylemleri bir araya gelecektir. Bugün bu toplantıda özgür iradenize söz hakkı tanıyacağım. Konuşmak isteyen, sektörel anlamda bizleri yetersiz gören, bizlerden beklentisi olan herkese söz hakkı tanıyacağım. Çünkü sizlere kulak vermediğimiz zaman biz bir sonraki hamleye bir şekilde ilerleyemiyoruz. Burada da sizin etkin görüşleriniz ile yol haritası çıkarma adına sizlerle birlikteyiz” dedi.

 

KALEMŞÖRLER

Çelebi, sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunup, bilgilendirme toplantısına katılmayan kişilere yönelik sert açıklamalarda bulunarak, “Bir kaç konunun altını çizerek başlayacağım. En önemli unsuz bugün vaktini ayırarak buraya gelen sizlere çok teşekkür ediyorum. İnegöl’de meslektaşlarımız bu kadar mı sorusuna baktığımız zaman, vallahi sosyal medyada kalemşörleri gördükten sonra bu kadar olmadığının farkına vardım. Keşke yazıp, çizip, eleştiren arkadaşlar da burada olsaydılar da, hep beraber şu toplantı salonunda kapıyı örtüp, kavga mı edeceğiz, beraber bir şeyler mi yapacağız yoksa birbirimizi mi alkışlayacağız, bunu gerçekleştirseydik. Görev aldığım 5.5 yılda İnegöl’e değer vermiş bir kardeşinizim. Biz İnegöl’deki meslektaşlarımızın meslektaşlarıyız, onların da kardeşiyiz. Hepimiz aynı işten birbirimiz ile rekabet ederek, çoluğumuza çocuğumuza ekmek götürüyoruz. Etik kuralar içerisinde bunları yapmakla yükümlüyüz. Birbirimize zarar vermemeliyiz. Bir esnafın, diğer esnafı kötülemesi, hiç bir zaman o esnafa katkı salamaz. Tam aksine hem meslektaşının bedduasını alır hem de kamuoyunda tarafından rencide edilir. Niye bunları söylüyorum; İnegöl’de bundan çok. Biz büyük bir aileyiz. 49 Tane İnegöl’de Odaya üye olan kardeşim var. Ama İnegöl’de 250’ye yakın meslektaşım var. Bugün oda olarak biz, sağolsun dernek, derneğin yönetim kurulu, tek tek sokaktaki adama kadar aradılar. Gelin kardeşim. Bir çatı altında toplanacaksak, buyrun işte burada bir çatının altındayız. Ama bakıyorum yine aynı yüzler” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş