Kaleşnikoflu cinayette keşif yapılıdı

Cerrah Mahallesi’nde 2 yıl önce işlenen kalaşnikoflu cinayetle ilgili mahkeme keşif yaptı.

Yayınlama: 22.02.2019
733
A+
A-

2017 yılı Mart ayında Cerrah Mahallesi’nde ki bir tekel bayinde arkadaşlarını ziyaret eden Recep Koyun’u (27) kalaşnikof tipi tüfekle vurarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklu sanık Ercan Turan ile tahliye edilen diğer sanık Okan E.’nin yargılanmaları devam ediyor.

 

Bir önceki mahkeme alınan keşif kararı nedeniyle, tutuklu sanık Ercan Turan, cezaevinden olayın işlendiği Cerrah Mahallesi’ne getirilerek keşif yaptı.






 

OLAY

Edinilen bilgilere göre 22 Mart 2017 tarihinde saat 23.00 sıralarında  Cerrah Mahallesi’nde bir tekel bayisinde meydana geldi. Araçla gelen 2 kişinin bayiye Kalaşnikof tüfekle ateş açması sonucu, tekel bayine arkadaşlarını ziyaret eden Recep Koyun yaşamını yitirdi, Murat Ç. ise yaralandı. Yapılan  soruşturma kapsamında jandarma tarafından yakalanan şüpheli Okan E., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Kaçan Ercan Turan ise olaydan 13 gün sonra Bursa’da, 34 KY 7484 plakalı araçta yakalandı. Otomobilde yapılan aramada 1 Kalaşnikof tüfek, 1 otomatik tabanca, 41 mermi ve çelik yelek ele geçirildi. Turan da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş