KARARINI AÇIKLADI

CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, 29 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan delege seçiminin hemen ardından kongreye gidileceğini ifade ederek, “Önümüzdeki seçimlerde hem sağlık nedeniyle hem de hep Necmi mi başkan olacak denmemesi adına, kesin bir şekilde ilçe başkanlığı görevini düşünmüyorum” dedi.

Yayınlama: 28.11.2019
676
A+
A-

CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, kongre süreci öncesinde açıklamalarda bulunarak, kesinlikle aday olmayacağını ifade etti.

ADAY OLMAYACAĞIM
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan mevcut Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, “Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak İnegöllülere hizmet etmekten onur duydum. Şuanda hizmet etmeye devam ediyorum. Ben hiçbir zaman görevden kaçmam. Sağlık sorunlarım nedeniyle bazı aksaklıklar yaşadım görevim süresince o yüzden ben ilçe yönetimime çok teşekkür ediyorum. Benim eksikliğimi hissettirmeden her yerde partimizi temsil ettiler. Şuanda 100 küsur mahallede delege seçimlerimizi sürdürüyoruz. Aşağı yukarı bu mahallelerin %70’ini bitirdik sayılır. İnsana olan saygımızdan ve sevgimizden 1 delegemizin bile olduğu yere gidiyoruz. Önümüzdeki seçimlerde hem sağlık nedeniyle hem de hep Necmi mi başkan olacak denmemesi adına, kesin bir şekilde ilçe başkanlığı görevini düşünmüyorum. 29 Aralık’ta delege seçimleri bittikten sonra Sani Konukoğlu Konferans Salonunda Kongremiz olacak. Mutlaka ilçe başkanlığı için yeni adaylar çıkacaktır. Gelen arkadaşımızda görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

ÖNEMLİ OLAN HİZMET ALMAK
Bugüne kadar kendi şahsı ve yönetimi adına İnegöl’e en iyi şekilde hizmet etmek adına uğraş verdiğini belirten Demir, şu ifadeleri kullandı; “Bana göre Ak Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi hangi parti olursa olsun seçilen ilçe başkanının İnegöl halkı için uğraş vermesi en önemli onudur. Burada parti gözetmeksizin hizmet almak önemlidir. Bu güne kadar Necmi Demir olarak ben hiçbir ilçe başkanı ile sürtüşmeye gitmedim. Bütün olayları olumlu ve ılımlı bir dille çözmeye çalıştım. Yapılan güzel şeyleri takdir ettim yanlışlarında ise kendilerine uygun bir dille söyledim. Acımasız eleştiriden ziyade konuşarak bir şeyleri halletmekten yanayım. İlçe başkanları bana göre korkmadan İnegöl’le alakalı bir sorun olduğunda bunun çözümünü genel başkanlarından rahatlıkla isteyebilmeliler. Kongrelerde seçilecek olan bütün ilçe başkanlarının İnegöl’ün il olması için bastırması gerektiğine inanıyorum. İnegöl artık ilçe olmaktan çıktı, Bursa’yı hatta Türkiye’yi besler duruma geldi. Şimdiden seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum”






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş