SATRANÇ TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

Yıldız ve Küçükler Takım Yarışmaları İnegöl Grupları Satranç Turnuvaları 31 Mart, 01-02 Nisan 2017 tarihlerinde İnegöl AVM sergi salonunda gerçekleştirildi. Turnuvaya toplam 88 sporcu katıldı.

Yayınlama: 05.04.2017
894
A+
A-

Küçükler 7 tur (İsviçre), Yıldızlar 5 tur (Berger) eşleştirme sistemiyle gerçekleşen turnuvada, küçükler kategorisinde 16 takım,  yıldızlarda ise 6 takım olmak üzere toplamda 88 sporcu yarıştı.

 

Her iki kategoride de ilk üçe giren takım sporcularına kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel takdim ederek, yapılan çalışmaları değerlendirdi ve turnuvaya katılan tüm sporcuları kutladı.






 

Yücel, 8 Mayıs 2017’de gerçekleştirilecek okullar arası satranç turnuvası için ev sahipliği konusunda tesisi hizmete sunacağını hatırlatarak katılımcılara bundan sonra düzenlenecek turnuvalar konusunda başarılar diledi.

 

Küçükler turnuvasında ilk üçe giren takımlar sırasıyla şu şekilde belirlendi: 1. Altın Nesil Kasparov Küçükler Takımı, 2. Kosova Küçükler Takımı, 3. Alanyurt Küçükler Takımı,

 

 

Yıldızlar turnuvasında ilk üçe giren takımlar ise şu şekilde: 1.Turgutalp Anadolu Yıldızlar Takımı, 2.Kosova Yıldızlar Takımı, 3. Altın Nesil Fisher Yıldızlar Takımı

 

Ulusal Hakem Önder Şahin ve İlçe Satranç Temsilcisi Temel Başol koordinatörlüğünde gerçekleştirilen turnuvada Hamit Elibol, Muhyettin Yılmaz, Fevzi Çetin ve Seyit Olgun hakemlik yaptı.

 

Turnuvanın değerlendirmesini yapan Önder Şahin, turnuvada görev alan ve turnuvanın sağlıklı bir şekilde ilerleyip sonuçlandırılmasına destek olan tüm hakemleri kutlarken, ilçede Mayıs ayının son haftası çeşitli yaş kategorilerinde 300 kişi katılım kontenjanlı gerçekleştirilmesi planlanan turnuva ile ilgili bilgi verdi.

 

Şahin, antrenör ve sporculara bu tür ulusal turnuvalara katılım başvurularının federasyon sayfasından yapılması gerektiğini hatırlatarak güncel bilgilerin ve turnuva duyurularının paylaşıldığı ‘bursa.tsf.org’ adresini takip etmelerinin yararlı olacağını ve katılımların online olarak bu sayfadan yapılmasının zorunlu olduğunu da sözlerine ekledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş