ŞİDDETLİ YAĞMUR VE RÜZGAR KAPIDA

Sonbahar etkisini göstermeye başladı. Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de yarından itibaren 4 günlük bir yağmur yağışı bekleniyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre İnegöl’de yarında sabah saatlerinde başlayacak olan yağmur öğle saatlerinde etkisini arttıracak.

Yayınlama: 25.09.2017
590
A+
A-

[16:00, 25.9.2017] +90 539 834 20 98: ŞEMSİYESİZ DIŞARI ÇIKMAYIN 
İnegöl’de yarından itibaren 4 gün sürecek etkili yağış bekleniyor. Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre tüm Türkiye’yi etkisi altına alacak olan sağanak yağmur İnegöl’de de etkisini hissettirecek. Gün içerisinde kısa sürecek olan yağışların 18:00 – 21:00 arasında etkili olması bekleniyor.

RÜZGAR ETKİSİNİ GÖSTERECEK 
Sağanak yağmurun yanı sıra yarın İnegöl ve çevresinde rüzgarda  etkisini gösterecek. Rüzgarın İnegöl’de olduğu gibi tüm Marmara’da hissedileceği Yer yer 30 ila 50 km/sa hıza ulaşacağı öğrenildi.                        
[16:19, 25.9.2017] +90 539 834 20 98: İnegöl’de doğduğundan bu yana makas yüzü görmeyen beline kadar uzayan saçları görenleri hayrete düşüren minik Baran, özel bir ulusal kanalda yayınlanan programa katıldı.
Gazetemizde “saçlarına kıyamadılar” başlığıyla yer verdiğimiz saçına doğduğundan bu yana makas değmeyen 7 yaşındaki Baran, ailesiyle birlikte Zahide Yetiş’le programına katıldı.
Uzun sarı saçları ile Türkiye’nin gündemine oturan Baran’ın saçları, programa katılanları ve izleyenleri hayrete düşürdü.
3 çocuk sahibi Hediye ve Osman Barış çiftçinin 7 yıl önce bir erkek çocukları daha dünyaya geldi. Baran ismini verdikleri bebeğin altın sarısı saçlarını beğenen babası, oğlunun saçını kestirmeye kıyamadı. Baran, geçen yıl sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. 7 yaşına gelen Baran’ın boyu 1 metre 10 santimi bulurken, saç uzunluğu ise 55 santime ulaştı. Aile, eğitim öğretim dönemi yaklaşmasına rağmen evlatlarının saçını kestirmeye kıyamadı.
Yaptığımız haberin ses getirmesiyle Baran’ın ailesine ulusal kanalardan telefon yağdı. Hediye ve Osman Barış çifti, Zahide Yetiş’le programından gelen teklifi kabul ettiler. Pazartesi günü sabah yayınlanan programa katılan Baran’ı görenler hayrete düştü. Programda da saçlarının ne zaman kesilip kesilmeyeceği konuşulurken, Baba Osman Barış’ın Baran’ın isteğine göre hareket gedeceklerini söyledi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş