Kasım Efendi Cemaatinden Sabah buluşması

Kasım Efendi Camii cemaati, sabah buluşmalarının startını verdi. Cami cemaati geçtiğimi hafta sonu düzenlediği program ile sabah buluşmasında bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

Yayınlama: 06.12.2017
689
A+
A-

 

Sabah namazının ardından din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Ardından yine din görevlileri tarafından ilahi ve kasideler seslendirildi.

 






İlçe Müftüsü Kazım Güzel, birlik ve beraberlik anlamında dini sohbette bulunurken, program çorba ikramı ile sone erdi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Camii cemaatinden Sezai İleri, sabah buluşmaları programlarının devam edeceğini ifade ederek, şu ifadeleri kullandı: “Mevlidi Nebi’nin manevi ikliminde birlik ve beraberliğe her zamankinden  daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, Kasım Efendi Camii olarak pazar günü sabah namazı buluşması gerçekleştirdik. Din görevlisi arkadaşların Kuran tilaveti, ilahi ve kasideler ile ilçe müftümüz Kazım Güzel beyin sohbet ve dualarıyla gerçekleştirilen programımız, çorba ikramıyla tamamlandı. İlçe müftümüz, din görevlisi arkadaşlar ve cami cemaatinin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen sabah namazı buluşması, umuyoruz ki birlik ve beraberliğimiz için güzel bir adım olmuştur. Bundan böyle her ay bu etkinlik tekrar edilecektir. Emeği geçen ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş