Kaymakam Arslan, kısıtlama denetimlerinde

İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, ilçede devam eden denetim noktalarını ziyaret etti.

Yayınlama: 17.04.2021
954
A+
A-

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında uygulanan hafta sonu kısıtlamaları devam ediyor.

Devam eden uygulama noktalarını ziyaret eden İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan ve Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, bazı vatandaşların belgelerini denetledi.

Denetimin ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Eren Arslan, şu ifadeleri kullandı:






“Pandemi ile mücadele anlamında devam ediyor. İlçemizde kısıtlamaya uyum konusunda, gerek kolluk kuvvetlerimiz, Zabıta ekiplerimiz farklı bölgelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezimizde Emniyet Müdürlüğümüzün 10 farklı noktada denetimleri var. Bizlerde şuan denetimlere refakat ediyoruz. Kişisel olarak pandemi kurallarına dikkat edilmesi gerekiyor. Herkes kendi kişisel denetimini yaparak, maske, mesafe ve kalabalık noktalardan kaçınması gerekiyor. Buna uyum sağlaması gerekiyor. 

Bu anlamda ilçemizin girişinde seyahat kısıtlaması ile ilgili de oluşturduğumuz noktada denetimler devam ediyor. Ben tüm vatandaşlarımızın kurallara tam riayet ederek, sıkıntı yaşamadan bu günleri geçiririz diyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş