KAYMAKAM GÖRÜCÜ İNEGÖLLÜLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl’de maske kuralına büyük ölçüde uyulduğunu bildirerek vatandaşlara teşekkür etti.

Yayınlama: 26.06.2020
801
A+
A-

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, zorunlu maske takma kuralının ardından İnegöl’de vatandaşların büyük ölçüde bu kuralara riayet ettiklerini bildirdi.

 

Kaymakam Görücü şu ifadeleri kulandı, “Cumhurbaşkanlığımız, İçişleri Bakanlığımız ve Bursa Valiliğimizin talimatı kapsamında maske takmak toplum sağlığı göz önünde bulundurularak zorunlu hale getirildi. Kural kapsamında maske takmayan vatandaşlara 900 TL idari para cezası uygulaması da başladı. Bu bağlamda İnegöl’de Emniyet ve Jandarma teşkilatımız cadde ve sokaklarda, umuma açık alanlarda denetimlerini devam ettiriyorlar. Kuralın uygulandığı ilk günden beri hemşerilerimizin bu kurala büyük oranda uyduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu nedenle kurala uyarak hem kendi sağlığını, hem toplum sağlığını koruyan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Elbette kurallara uymayan vatandaşlarımızda tespit edilmiş ve gerekli cezai işlem uygulanmıştır” dedi.






 

Kaymakam Görücü, sosyal mesafe, maske ve hijyen konusuna dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Pandemi süreci sona erene kadar bu kurallara uymak zorundayız. Tüm bu kurallara uyarak koronavirüs salgınını yeneceğiz. Maske takmayan, sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşlarımız ile ilgili de devlet olarak gereğini yapacağız. Bu noktada emniyet ve jandarma teşkilatımız hiçbir taviz vermeden kurallara uymayan kişilere cezai işlem uygulamaya devam edecektir.

 

HABER: KADİR İNCİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş