KEMALPAŞA’YA 42 ARAÇLIK OTOPARK

İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Ilıca ve Gelincik Sokaklarda bulunan alanda 42 araçlık otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlama: 09.02.2017
832
A+
A-

İnegöl Belediyesi, şehir içi trafik yoğunluğuna da çözüm olacak mahalle otoparkı uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kemalpaşa Mahallesi Ilıca ve Gelincik Sokak üzerinde bulunan alanda 42 araçlık mahalle otoparkının yapımı sürüyor.

 

7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞIYORUZ






Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, yapımı süren otopark alanında incelemelerde bulundu. Kansu, çalışma hakkında bir açıklama da yaparak 15 gün içerisinde alanın mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını söyledi. İnegöl Belediyesi olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Adil Kansu, “Haftanın 7 günü 24 saat her alanda, kırsalda, merkezde ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bildiğiniz gibi şehir merkezinde özellikle trafiği rahatlatmak için ve vatandaşlarımızın parklanmasını sağlıklı yapabilmesi için otopark sayılarımızı sürekli arttırıyoruz. Şimdiye kadar Park Bahçeler Müdürlüğümüz marifeti ile 70 mahalle otoparkımızı hizmete soktuk merkezde ve çevre mahallelerimizde. Bugün de Kemalpaşa Mahallemizdeyiz. Gelincik ve Ilıca Sokakta bulunan alanda 42 araçlık otoparkın yapımına Şubat ayında başladık. Çalışmamız şuanda devam ediyor” dedi.

 

15 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Alan hakkında da kısa bir bilgi veren Kansu, “Yaklaşık 630 m2 alanda sağlı ve sollu olmak üzere 42 araçlık otoparkımızın yapımı sürüyor. İnşallah 15 gün içerisinde burası tamamlanarak asfaltı da yapılıp mahalle sakinlerimizin kullanımı için hizmete açılacak. Bu alanda 250 m2 sert zeminin haricinde ağaçlandırma çalışmamız olacak. Dışbudak, ıhlamur, çınar ve süs kirazı ağaçları dikerek nezih bir ortam olması sağlanacak” diye konuştu.

 

HAVALARIN ISINMASIYLA TEMPO ARTACAK

Adil Kansu, mahalle otoparkı uygulamalarının bundan sonra da devam edeceğine dikkat çekerek şuanda Yeni Mahalle Pınar Sokak’ta çocuk parkı yapımının devam ettiğini belirtti. Kansu, Havaların ısınmasıyla birlikte bu çalışma temposunun artacağını ve yeni yeni parklar ile çocuk oyun alanlarının hem kırsalda hem de merkezde devam edeceğini vurgulayarak otoparkın mahalle sakinlerine ve İnegöl’e hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş