Özbekistan DecorExpo Fuarı Türk mobilyacıları bekliyor

Yayınlama: 11.07.2023
227
A+
A-

AGM Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, 16-18 Kasım tarihlerinde Özbekistan Taşkent’te gerçekleştirilecek olan Uluslararası mobilya, ev tekstili ve aksesuar fuarı olan; DecorExpo Fuarı’nın hazırlıklarının sürdüğünü belirtti. Meriç, fuara katılım gösterecek olan Türk mobilyacılarının önemli iş birlikleri ile yurda dönebileceğini ifade etti.

Asya’nın önemli fuarlarından biri olan DecorExpo Fuarı, 16-18 Kasım tarihlerinde Özbekistan’ın Taşkent şehrinde gerçekleştirilecek.

Fuara önemli katılım beklenirken, Atılım Fuarcılık’ın önemli düzeyde fuara katkı sağladığını belirten AGM Reklam Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Galip Meriç, fuarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AGM Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, şu ifadeleri kullandı:

“Özbekistan en yakın ticari ilişkilerini Çin, Rusya, Güney Kore, Kazakistan ve Türkiye ile kurmuştur. Türkiye’nin Özbekistan’a en fazla ihracat yaptığı kalemler; ev tekstili ve mobilyadır. Her türlü mobilya ve aksesuarları, dekorasyon ürünleri, ev tekstiline kadar sektör ürünlerinin sergileneceği Özbekistan DecorExpo, sektör profesyonellerinin ve bölge iş adamlarının dünya markalarını bulabildiği bir platform olmuştur. Son yıllarda ekonomi olarak güçlenen ve gelir olarak zenginleşen Özbekistan DecorExpo Fuarı ile yeni ortaklıklar, ticari iş birlikleri kurmanın en karlı yolunu katılımcılarına ispat ediyor”

Meriç, Atılım Fuarcılık’ın fuar ile ilgili yaptığı reklam çalışmaları ile bölgedeki ülkelerden alıcı heyetlerinin fuara akın edeceğini belirterek, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Profesyonel bir şekilde yürüttüğümüz sektörel ziyaretçi reklam çalışmalarımız katılımcılarımıza doğru bağlantılar kurmaları, güvenilir partnerler ve distribütörler bulmaları adına yardımcı olmaktadır. Sadece Özbekistan bölgesinde değil, komşu ülkeler de de yapacağımız sosyal medya reklamları, barter işbirlikleri, e-maling & afiş çalışmaları sayesinde bölgelerin toplu mesajların ve billboard & afiş çalışmaları sayesinde bölgenin diğer büyük ülkeleri, Kırgızistan, Tacikistan ve Kazakistan’dan da hem katılımcı hem de ziyaretçi gelmesi sağlanmaktadır”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş