Kılıçdaroğlu, ulusal basında İnegöl Mobilyası’nı konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu, ulusal bir kanalda katıldığı programda İnegöl Mobilyası’nı ele aldı. Kılıçdaroğlu, İnegöl’de görkemli fuarların yapılmadığını ifade ederek, ” İnegöl deyince akla mobilya gelir. Ama görkemli bir mobilya fuarı var mı İnegöl’de? Yok. Dünyanın her tarafında mobilya dediğiniz zaman, İnegöl’ün akla gelmesinin yolunu açacağız” dedi.

Yayınlama: 01.02.2019
1.490
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu, İnegöl Mobilyası ile ilgili söylemlerini ulusal basına taşıdı. Kılıçdaroğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Mustafa Bozbey olması durumunda, İnegöl Mobilyası’nın isminin dünyaya yayılacağını iddia etti.

 

Katıldığı programda açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “İnegöl deyince akla mobilya gelir. Ama görkemli bir mobilya fuarı var mı İnegöl’de? Yok. Yıllardır yapılmıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız, göreceksiniz İnegöl’ü dünyanın mobilya merkezi haline getirecek. Her yıl dünyanın en önemli mobilya tasarımcıları İnegöl’e gelecek, başkanımız getirecek. Ve orada bir moda merkezi oluşturacağız. Dünyanın her tarafında mobilya dediğiniz zaman, İnegöl’ün akla gelmesinin yolunu açacağız” dedi.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş