KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDEN PLASTİK KAPAK KAMPANYASI

İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri plastik kapak toplayarak İnegöl Kent Konseyi Engelliler Meclisinin çalışmalarına destek olduk.

Yayınlama: 06.10.2017
2.919
A+
A-

 

    Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şeyma Topalak,        ” Göreve geldiğimiz günden beri İnegöl de yaptığımız çalışmalar ile Kent Konseyi’nin önemini bir kez daha halkımızla paylaşmanın mutluluğunu bugün de yaşıyoruz.

İnegöl Kent Konseyi Engelli Meclisi birim başkanlığı olarak; şehrimizde bulunan tüm engelli vatandaşlarımızın, bu şehirde yaşamını kolaylaştırmak, neler yapabiliriz konuşup projeler üretmek ve bu projelerin arkasında durabilmek tüm çabamızdır.  İnegöl Kız Anadolu İmam Hatip Lisemiz de bizlerin bu çalışmalarını gözlemlemiş ve birlikte bir proje üretmek talebinde bulunmuştur.Bu proje kapsamında gençlerimiz plastik kapak toplamakla engelli kardeşlerimize umut kapısı olmayı başarmış, aynı zamanda da; toplum içerisinde çöplerimizin ayrıştırılmasında ne denli iyi bir çalışma yapabildiklerini göstermişlerdir.Bundan sonraki yapılacak çalışmalarımızda da İnegöl halkını yanımızda görmek istiyoruz.






 Böyle çalışmalarla kentli olma bilincini geliştirmek bizi ve tüm İnegöl halkını sosyal projeler bazında etkin kılacaktır.Bu konu kapsamında çalışma yapmış olan okul yöneticilerimize, öğrencilerimize ve Serpil hanıma göstermiş oldukları hassasiyet için Kent Konseyi Engelli Meclisi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş