KOMİSER YARDIMCILARI NİKAH KIYDI, EMNİYET MÜDÜRÜ KELEPÇE TAKTI

Polis Akademisinde tanışan ve göreve başladıkları İnegöl’de hayatlarını birleştiren Komiser Yardımcıları Merve Kılıç ve Muhammed Mustafa Ayhan çiftçitine İnegöl Emniyet Müdürü Nihat Şahin’den sürpriz geldi. Nikah sonrası Müdür Şahin, çifte kelepçe taktı.

Yayınlama: 16.07.2020
1.445
A+
A-

Polis akademisinde tanışan ve sonrasında İnegöl’de görev yapmaya başlayan Merve Kılıç (27) ve Muhammed Mustafa Ayhan (29), hayatlarını birleştirme kararı aldı.

 

İnegöl Belediyesi Nikah Dairesi’nde nikahı kıyılan çift, mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.






 

Nikâh öncesi Muhammed Mustafa Ayhan telsizden anons ederek Merve Kılıç’tan bir kez daha evet cevabı aldı. Genç komiser yardımcılarının nikâh şahitliğini ise İnegöl Emniyet Müdürü Nihat Şahin ilçe İlçe Emniyet Müdür yardımcısı İlhami Araali yaptı.

 

Nikâh sırasında nikâh memurunun damada gelinin doğum tarihini sormasının ardından, damadın cevap verememesi davetlileri kahkahaya boğdu.

 

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı nikâh sonunda Emniyet Müdürü Nihat Şahin yeni evlenen çifte kelepçe takarak bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

Genç komiserin arkadaşları Yunus Ekipleri ise alanda yeni evlenen çiftin etrafından motosikletlerle tur atarak tebrik ettiler.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş