KORKUTAN KAZA

Mahmudiye Mahallesi’nde meydana gelen kazada bisiklet sürücüsüne çarpmamak için manevra yapan otomobil önce bisiklet sürücüsüne, ardından da elektrik direği ve ağaca çarptı

Yayınlama: 25.12.2019
964
A+
A-

Mahmudiye Mahallesi’nde meydana gelen kazada bisiklet sürücüsüne çarpmamak için manevra yapan otomobil önce bisiklet sürücüsüne, ardından da elektrik direği ve ağaca çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde seyir halinde olan İsmail A.(23) idaresindeki 16 KGC 20 plakalı otomobil aynı istikamette seyir halinde olan bisiklet sürücüsü Kazım K.(37)’yı son anda fark edince çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Manevra yapan otomobil önce bisiklet sürücüsüne, ardından da orta refüje çıkarak aydınlatma direğine ve ağaca çarptı. Aşırı süratli olduğu öğrenilen otomobil yol ortasında bulunan aydınlatma direğini ve ağacı kökünden söktükten sonra duramayıp 10 metre ilerdeki babaya çarparak durdu.

İhbar üzerine olay yerine trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı bisiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümüne kaldırdılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ise kaza ile alakalı tahkikat başlattı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş