KORKUTAN KAZA ; 3 YARALI

Bursa-Ankara karayolu üzerinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil orta refüj tellerini yıkarak elektrik direğini devirdi. Kazayı gören bir başka araç ise kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kaza sonucu 3 kişi yaralandı.

Yayınlama: 01.08.2017
895
A+
A-

Edinilen bilgilere; kaza Bursa-Ankara karayolu Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı mevkiinde meydana geldi.

Bursa’dan Ankara’ya seyir halinde olan sürücü Cem K. yönetimindeki 17 NE 482 plakalı Kamyon, yanında seyir halinde olan sürücü Salih A. yönetimindeki 16 BLK 25 ile çarpıştı. Çarpışmamın etkisi ile savrulan özel otomobil orta refüj koruma tellerini yırtarak aydınlatma direğini devirdi. Kaza da sürücü ile araçta bulunan Tuncay Ö. İle Ayhan D. Hafif şekilde yaralandı.

 






O sırada İnegöl’den Bursa’ya seyir halinde olan sürücü Hasan B. 16 CED 55 plakalı özel otomobil, sürücünün kaza nedeniyle heyecanlanması sonucunda kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan otomobilde bulunan Nebahat B. yaralandı.

 

İki ayrı kazada yaralanan 4 kişi özel hastaneler ile İnegöl Devlet Hastanelerinin Acil Servislerine ambulanslarla sevk edildiler. Yaralılar tedavilerin ardından taburcu edildiler.

 

Kazalarda hurdaya dönen araçlar çekici yardımı ile kaldırıldılar.

 

Her iki kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş