KÖY OKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERE HEDİYE EDİLDİ

MÜSİAD İnegöl Şubesi ve İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Haziran ayında başlatılan; Sıfır Atık Projesi ile öğrenciler mobilya atıklarından oyuncaklar üretmişti. Üretilen oyuncaklar kırsal Çayyaka Mahallesi İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere hediye edildi.

Yayınlama: 22.10.2019
429
A+
A-

MÜSİAD İnegöl Şubesi ve İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katkıda bulunduğu ‘Sıfır Atık Projesi’  hayata geçirilmişti.

 

Kurumlar arasında yapılan protokol kapsamında MÜSİAD öncülüğünde mobilya sanayisinde kullanılmayan kumaş, sünger, ahşap gibi atıklar toplanarak, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine teslim edildi.






 

Burada Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri tasarım ve yaratıcılık yeteneklerini geliştirerek, dolgu ve ahşap oyuncaklar üretti.

 

Kullanılmayan atıklardan ahşap ve dolgu oyuncaklar yapan öğrencilerin çalışmaları arasında ödüllü oyuncak yarışması da düzenlenirken, yarışmada birinciye 750 TL, ikinciye 500 TL, üçüncüye ise 250 TL olmak üzere 2 kategoride 6 öğrenciye toplamda 3 bin TL’lik ödül takdim edildi.

 

Atık malzemelerden üretin oyuncaklar, MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından Çayyaka Köyü İlkokulunda okuyan toplam 23 öğrenciye teslim edildi.

 

Oyuncakların teslimi için mini program düzenlenirken, hediyelerin dağıtımı öncesi konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Zengin, “Ülkemizin güzide kuruluşu MÜSİAD’a bu anlamlı çalışma için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel ise, “Haziran ayında başlayan Sıfır Atık Projesi kapsamında, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından mobilya geri dönüşümlerinden yapılan oyuncaklar ile öğrenciler için farklı hediyelerinden oluşan paketleri teslim etmek için bugün buradayız. Yapmış olduğumuz çalışmanın karşılığını çocuklarımızın gözlerinde ki mutluluğu gördükçe ne kadar anlamlı ve değerli olduğunu bir kez görmüş olduk. Bu çalışmada bizimle birlikte olan Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu İdareci ve öğrencilerine de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından öğrencileri hediyelere takdim edildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş