Kurbanlık hayvanların yer tahsisi için toplantı yapılacak

İnegöl Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Hayvan pazarında kurbanlık hayvanlar için yer tahsisi yapmak üzere 3 Temmuz Salı günü Sani Konukoğlu Konferans Salonunda toplantı gerçekleştirilecek.

Yayınlama: 29.06.2018
614
A+
A-

Yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla bölgenin en hareketli ve rağbet gören hayvan pazarlarından biri olan İnegöl hayvan pazarında kurbanlıkların yer alacağı kotraların belirlenmesi amacıyla talep sahiplerinin katılım göstereceği bir toplantı düzenlenecek. 3 Temmuz Salı günü saat 10.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleşecek toplantı için yer tahsis bedelleri ve şekli ile ilgili şartlar belediyenin ek hizmet binasındaki tahsilat servisi ile kira servisinden alınabilecek.

 

3 TEMMUZ SALI GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK






Kurban Bayramı dolayısıyla Hayvan pazarındaki yer tahsisi ile alakalı yapılacak toplantı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Hayvan Pazarımız bölgemizin en hareketli ve rağbet gören yerlerinden birisi. Ramazan Bayramı sonrası yavaş yavaş Kurban Bayramına doğru yaklaşıyoruz. Her sene olduğu gibi kurbanlık satışı ile uğraşan vatandaşlarımızın katılımıyla kotra tahsisi ile alakalı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bu konu ile meşguliyeti olan vatandaşlarımızın iştirak edeceği toplantımızı 3 Temmuz Salı günü saat 10.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

GEREKLİ BİLGİLER TAHSİLAT SERVİSİ İLE KİRA SERVİSİNDEN ALINABİLECEK

Her sene gerçekleştirdiğimiz bu toplantıyı konunun muhataplarıyla karşılıklı diyalog çerçevesinde yapmaya çalıştıklarına vurgu yapan Taban, “Bu noktada yer tahsis bedelleri ve şekli ile ilgili şartlar belediyemiz ek hizmet binasındaki tahsilat servisi ile kira servisinden alınabilecek” dedi.

 

HAYVAN PAZARINA DİŞİ HAYVAN GİRİŞİ YASAK

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünün yazısına istinaden Bursa ili hayvan sağlık zabıtası komisyonu kararı ile hayvan pazarına büyük ve küçükbaş dişi hayvanların konuşlandırılması ve satılmasının yasaklandığını belirten Taban, “Şunu ifade etmek isterim ki 20 Temmuz Cuma gününden Kurban Bayramına kadar hayvan pazarına dişi hayvan girişine izin vermeyeceğiz. Bu konuda herkesin üstüne düşen ve yerine getirmesi gereken görevleri olduğu aşikar. Belirlenen usul ve kaidelere uyulduğu takdirde bu konuda kimsenin mağdur olmayacağı muhakkak” diye konuştu.

 

Taban son olarak, “3 Temmuz Salı günü Sani Konukoğlu Konferans Salonunda kurbanlık hayvanlar için gerçekleşecek yer tahsisi ile alakalı toplantımıza konu ile alakalı tüm talep sahiplerini beklediğimizi buradan belirtir, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarım” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş