KÜTAHYALILAR’DAN FESTİVALE DAVET

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Başkanı Mehmet Sargın, bu yıl 10’cusunu düzenledikleri Kütahyalılar Festivaline tüm ilçe halkını davet etti.

Yayınlama: 26.10.2017
648
A+
A-

İnegöl’de ve ülkenin çeşitli bölgelerinde ikamet eden Kütahyalılar ve Domaniçliler, Cumartesi günü saat 20.00’de Kapalı Spor Salonunda düzenlenen “10. Kütahyalılar Festivali” birlik, beraberlik ve kültür gecesinde buluşacak.

 

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Başkanı Mehmet Sargın, “Misyonumuz ve vizyonumuz gereği, doğduğumuz yerin kültürünü yaşatmak, doyduğumuz yerin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bu yıl 10.’sunu düzenlediğimiz gecemizde bu amacı taşımaktadır. Bu etkinlikleri yapmak kolay ama nihayetinde bir maddi boyutu var. Bu organizasyonların planlamasında katkısı olan yönetim kurulu arkadaşlarıma, bütçesinin oluşmasında katkısı olan Büyükşehir Belediyemize, İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Kültür Bakanlığımıza, sponsorlarımıza şahsım yönetim kurulum ve İnegöl’deki Kütahyalılar, Domaniçliler olarak sonsuz şükranlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum. Gecemize tüm ilçe halkımızı davet ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş