M Life Beauty Cosmetic Alanyurt’ta hizmete açıldı

Yayınlama: 26.05.2024
93
A+
A-

Ülke geneli ve uluslararası arenada yaygınlaşmayı hedefleyen M Life Beauty Cosmetic’in İnegöl şubesi düzenlenen görkemli açılış töreni ile hizmete açıldı.

Alanyurt’ta gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, bazı siyasi partilerin temsilcileri ile davetliler katıldı.

Açılış töreni öncesinde açıklamalarda bulunan M Life Beauty Cosmetic İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ecrin Güngör, şu ifadeleri kullandı:






“Bugün İnegöl’e M Life güzellik merkezini kazandırıyoruz. Bu başarımıza ortak olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnegöl’de siz kıymetli hanımların ve beylerin hizmetinde olacağız. Ayrıca, bu mutlu ve özel gönümde, yeni hayatıma başlarken çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan, maddi ve manevi desteğini hiçbir şekilde esirgemeyen, her kararımda yanımda ve arkamda duran babama ve anneme çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sora açıklamalarda bulunan M Life Beauty Cosmetic marka kurucusu Nagihan Akkeçeli ise, “Bundan 4 yıl önce değerli eşim ile birlikte kuruluş yeri İstanbul, üretim yeri Denizli olan bir kozmetik firması kurduk. Böyle başladık. Sonuçları sihirli olan ürünler çıkardık. Bu ürünleri dünyaya tanıtmaya karar verdik. Bu firmamızı daha sonra güzellik merkezleri ile taçlandırdık. Bugün de M Life İnegöl Şubemizin açışındayız. İnşallah daha nicelerini açacağız” ifadelerini kullandı.

Açılış öncesi son olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban,

“Burada gördüğüm kadarı ile değerli bir marka var. Bu markanın temsilciliğini de sizler yapmak istediniz ve dolayısıyla da burada güzel hizmetler yeşerecek. Artık insan hayatında öncelikle birtakım kavramlar var. Bu da bizim geliştiğimize işaret ediyor. Sonuç itibari ile ben cesaretinizden dolayı kutluyorum, tebrik ediyorum. Marka temsilcilerimizi kutluyorum. Sonuçta ülke genelinde, uluslararası arenada yaygınlaşmayı hedefi bizim ülkemizden çıksın, şehrimizden çıksın, bunlar çok çok kıymetli. Allah bereketli eylesin diyorum” dedi.

Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından, gerçekleştirilen kurdele kesimi ile M Life Beauty Cosmetic hizmete açıldı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş