MAGANDALAR SERBEST BIRAKILDI!

Geçtiğimiz günlerde İnegöl 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen olayda, iki kişi bir şahsı silahla vurarak yaralamıştı. Yakalanan iki şahıs çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Yayınlama: 12.09.2019
714
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Gemlik ilçesinden İnegöl’de bulunan bir fabrikaya ahşap getiren Erol S., iddiaya göre kendisini fabrikaya kadar takip eden Ersin E. ve Arif E. ile karşı karşıya geldi. Daha önceden aralarında  husumet bulunan kişiler tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sonucunda Ersin E. ve Arif E. isimli şahıslar Erol S.’yi önce darp etti daha sonra bacağından vurarak yaraladı. Kavga sonrasında iddiaya göre kardeş olan zanlılar araçlarıyla birlikte olay yerinden uzaklaştı.

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri yarılıya ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölömü’ne kaldırdı.






 

Kavganın ardından olay yerinden ayrılan Ersin E. ve Arif E. jandarma ekiplerinin başlattığı çalışma sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.

 

Yakalanan iki şahıs, çıkarıldıkları mahkemece adlî kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş