Mahalle sakinleri İzmir için kampanyaya destek oldu

İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’nün, İzmir için yardım kampanyasının başlatıldığını açıklamasının ardından, Akhisar Mahallesi’nde toplanan yardımlar Kaymakamlık ve Kızılay İnegöl Şubesi görevlilerine teslim edildi.

Yayınlama: 04.11.2020
722
A+
A-

İzmir’de yaşanan depremin ardından bir çok vatandaş mağdur olurken, İnegöl’de de depremzedeler için İnegöl kaymakamlığı tarafından yardım kampanyası başlatılmıştı.

 

Kaymakam Görücü’nün açıklamalarının ardından Akhisar Mahallesi sakinleri Mahalle Muhtarı Oktay Garip ile iletişime geçerek yardım ihtiyaçlarını toplamaya başladı.






 

Toplanan yardımlar, Kaymakamlık ve Kızılay İnegöl Şubesi yetkililerine teslim edildi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Akhisar Mahalle Muhtarı Oktay Garip, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bildiğiniz üzere İzmir’de yaşanan deprem hadisesinin ardından birçok vatandaşımız hayatını kaybederken, bir çok vatandaşımız ise yaralandı. Ben öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yararlılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Depremde bir çok vatandaşımız mağdur oldu. Evlerine giremeyen vatandaşlarımıza var. Buradaki ayrımı iyi yapmamız gerekiyor. Depremde sadece evleri yıkılanlar dışarıda kalmadı. Evleri yıkılmamasına rağmen deprem nedeni ile güvenli olmayan binalara giriş yasak. Bu nedenle bir çok vatandaşımız dışarıda kaldı. İnegöl İlçe Kaymakamımız Şükrü Görücü beyefendinin İzmir’e yardım kampanyası açıklamasının ardından bizlerde üzerimize düşeni yaparak mahalle sakinlerimiz ile iletişime geçtik. Mahallemizde toplanan sular Kızılay İnegöl Şubesi yetkililerine teslim edilirken, diğer malzemeler ise Kaymakamlığımıza teslim edildi. Yardımların süreceğine inanıyorum. Çalışmamız bir örnek oldu. Destek verenlerden Allah razı olsun”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş