MAHKEME ERTELENDİ

25 Ocak 2017 tarihinde yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda kıskıvrak yakalanan 5 tutuklu sanık, geçtiğimiz gün ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme heyeti duruşmayı bir sonraki tarihe erteledi.

Yayınlama: 05.05.2017
814
A+
A-

Edinilen bilgilere göre 24-25 Ocak 2017 tarihlerinde, birkaç aylık teknik ve fiziki takip sonucunda harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

Edinilen bilgilere göre; 24 ve 25 Ocak 2017 tarihlerinde iki aydan bu yana süren teknik takip sonucunda harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlediler. Süleymaniye, Mahmudiye, Osmaniye, Kemalpaşa ve Tahtaköprü Mahalleleri’nde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda esrar ve metanfetamin isimli uyuşturucu maddeleri ele geçirildi. İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 39 yaşındaki Hakan S., 26 yaşındaki Caner Y., 35 yaşındaki Metin T., 35 yaşındaki Halil K. ve 20 yaşındaki Gökhan D.’nin yargılanmalarına geçtiğimiz gün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.






 

Geçtiğimiz gün mahkeme heyeti ve hâkim karşısına çıkarılan 5 tutuklu, yaptıkları savunmada uyuşturucu ticareti yapmadıklarını, o maddelere içmek amaçlı bulundurduklarını iddia ettiler.

 

Mahkemeye heyeti tanıklarında dinlemesi için mahkemeyi bir sonraki tarih olan 29 Haziran 2017 tarihine erteledi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş