MANAVI SOYDULAR

İnegöl’de gece saatlerinde manava giren hırsızın, bozuk para ve poşetlerle meyve çalması saniye saniye kameralara yansıdı.

Yayınlama: 30.03.2020
3.352
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde faaliyet gösteren manavda meydana geldi. Gece saatlerinde kapalı olan manava giren hırsız, 5 dakika boyunca rahat tavırlarla hırsızlık yaptı. İlk olarak işyerinin kasasındaki bozuk paraları alan hırsız, ardından poşetlere meyve doldurdu. Alışveriş yapar gibi rahat tavırlar sergileyen hırsız, poşet dolusu meyveleri alıp kayıplara karıştı.

 

BİZE SÖYLERLERSE YARDIMCI OLABİLİRİZ






Sabah işyerine gelen işyeri sahibi 29 yaşındaki Cihan Adak, hırsızlığın olduğunu fark edince kameraları inceledi. Kameralarda hırsızlık olayı fark eden işyeri sahibi bu duruma sinirlendi.

Olayı anlatan Manav işyeri sahibi Cihan Adak, “Diğer dükkanımızı kapattığımız sırada bir arkadaş yanımıza gelip sizin diğer manav dükkanından birinin çıktığını gördüklerini söylediler. Güvenlik kameralarını incelediğimizde hırsızın, kasadaki paraları ve meyvelerini çaldığını gördük. Çok rahat bir şekilde girip içerden hırsızlık yapmış. Böyle şeyler yapmalarına gerek yok zor günlerden geçiyoruz gelip bize söylerlerse yardımcı olabiliriz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş