MEZARLIKLAR, TIR PARKLARI, PARKLAR EMNiYETTEN DiDiK DiDiK ARADI

Son günlerde mezarlıklar, tır parkları ve yeşil alan parklarında alkol ve uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir önderliğinde polisler tarafından dev uygulama gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen uygulamada, birçok kişi GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgulamasından geçirilirken, denetimlerin sıklıkla devam edeceği öğrenildi.

Yayınlama: 11.08.2021
877
A+
A-

Son günlerde özellikle Mahmudiye Mahalle Mezarlığı ve Hastane Mezarlığı başta olmak üzere, tır park alanları ve yeşil park alanlarında alkol ve uyuşturucu kullanıldığı bilgisini alan Emniyet Ekipleri Harekete geçti.

 

İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir’in önderlik ettiği dev uygulamanın başlangıç noktası Hastane Mezarlığı oldu. Yunus Polisleri ve Narkotip Ekipleri, Hastane Mezarlığı’nda geniş çaplı arama gerçekleştirdi. Hastane Mezarlığının ardından ekipler Mahmudiye Mahalle Mezarlığı’na geçerek, arama çalışmalarını bu noktadan sürdürdü.






 

Mezarlık içerisinde kimse bulunmazken, içki şişeleri ve uyuşturucu kullanım aparatları mezarlık içerisinde görüldü.

 

Mezarlıklardaki geniş çaplı araştırmanın ardından ekipler Pazartesi Pazarı’na park edilen TIR sürücüleri ile ilgili denetim gerçekleştirdi. Sürücülerin GBT soruları yapılırken, çalışmalar bu noktada tamamlandı.

 

Ekipler son olarak İnegöl Şehir Parkı’na geçiş yaptı. Şehir Parkı’nın olduğu alanda birçok vatandaşın yasak olmasına rağmen park alanlarında alkol tükettiği görüldü.

 

Bir yandan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus ve TEM ekipleri vatandaşları güvenlik soruşturmasından geçirirken, diğer yandan ise Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir vatandaşlarla kısa süreli sohbetler gerçekleştirerek gerçekleştirilen uygulama hakkında bilgiler verdi.

 

Yapılan geniş uygulamanın ardından ekipler normale dönerek, görev bölgelerine çekildi.

 

BAYDEMİR KARARLI

Öte yandan Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, bu tür uygulamaların İnegöl genelinde sıklıkla yapılacağının altını çizdi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş