MHP depremzede aileleri kahvaltıda ağırladı

Yayınlama: 26.02.2023
128
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeni ile yapılan tahliye çalışmaları sonrası İnegöl’e yerleşen depremzede aileler, Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından kahvaltıda ağırlandı. Kahvaltı programının ardından açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, yaraların birlikte sarılacağını belirtti.

Asrın felaketi olarak ifade edilen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler sonrası ülkenin çeşitli yerlerine tahliye edilen depremzede ailelere ülke genelinde olduğu gibi İnegöl’de de kapılar sonuna kadar açıldı.






Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, depremzede vatandaşlara yaşadıkları trajediyi bir nebzede olsa unutturmak için kahvaltı organizasyonu düzenledi. Gerçekleştirilen kahvaltı programına MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, MHP Bursa İl Yöneticiler, MHP İnegöl ilçe yöneticileri ve deprem mağduru aileler katıldı.

Kahvaltı sonrası depremzede çocuklarla at binme etkinliği ve animatörler eşliğinde çeşitli oyunlar oynatıldı. Düzenlenen etkinlik ile alakalı açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram şu ifadeleri kullandı;

“MHP İnegöl İlçe Başkanlığı olarak Bursa Milletvekilimiz Hidayet Vahapoğlu ve İl Başkanımız Cihangir Kalkancı’nın katılımlarıyla deprem mağduru ailelerimizle kahvaltı programında bir araya geldik. Deprem mağduru ailelerimize ve çocuklarımıza bir nebze olsun moral vermek ve yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik. Ailelerimiz ve çocuklarımızla bundan sonraki süreçte de yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralarımızı birlikte saracağımıza inanıyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş