MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram’dan Merih Demiral’a Destek

Yayınlama: 04.07.2024
28
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, Türkiye’nin Avusturya ile oynadığı maçta attığı gol sonrası bozkurt işareti yapan milli futbolcu Merih Demiral’a destek verdi. Bayram, yaptığı açıklamada, Demiral’ın sevincinin ve milli duygularının kendilerini derinden etkilediğini belirtti.

Bayram, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Merih Demiral, Türkiye-Avusturya maçında attığı gol sonrası yaptığı bozkurt işaretiyle duygularımıza tercüman olmuş, sevincimizi perçinlemiştir. Bu hareket, dışarıdaki düşmanları rahatsız etmekle kalmamış, içimizdeki kriptoların hain duygularını açığa çıkarmıştır. Bu müptezel kriptoların gizli Türk ve Türkiye düşmanlığını biz zaten biliyoruz. LGBT bayrağını öpüp alnına koyacak bu kripto bölücüler, bozkurt yapan bir vatan evladı görünce çılgına dönüyorlar.”






Bayram, açıklamasında içimizdeki düşmanlara da sert sözlerle yüklendi: “Biz sizin cemâziyelevvellinizi biliriz. Açığa çıkarmaya korktuğunuz PKK sevdanızı, söylemeye çekindiğiniz bölücülük türkülerini, içinizde gizlediğiniz Türk ve Türkiye düşmanlığınızı gayet iyi biliyoruz. Sizi gidi müptezel soytarılar; sizde yürek olsa lafı dolandırıp durmaz, PKK seviciliğinizi yüksek sesle dile getirirdiniz.”

Son olarak, Bayram, Merih Demiral’ı övgü dolu sözlerle destekledi: “Ne Mutlu Türk’üm Diyene narasıyla bozkurt yapan Merih Demiral adamın hasıdır, sizse korkak bir soytarısınız! Bu da böyle biline.”

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram’ın bu açıklamaları, Merih Demiral’a verilen desteği ve milli duyguların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

HABER: BÜŞRA ÖZDEMİR



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş