MHP seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yayınlama: 13.04.2023
46
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, genel seçimler nedeni ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda evlere konuk olan MHP heyetleri, esnaf ve dernekleri ziyaret ederek Cumhur İttifakı’nı anlatıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve MHP Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan ile birlikte İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü’nü ziyarette bulundu İnegöl İlçe Tarım Müdürü Kamil Oruç ile bir araya gelen MHP Heyeti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

MHP heyeti aynı gün içerisinde  Edebey Mahallesi’nde ikamet eden depremzede Karadaş Ailesi’nin iftar sofrasına konuk oldu.






Heyetin son durağı ise Trabzonlular Derneği’ni oldu. Derneği ziyaret eden heyet, Cumhur İttifakı’na oy istedi.

Yapılan ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Malum seçim dönemindeyiz. Biz buraya iade-i ziyaret için geldik ve önümüzde önemli bir seçim var. Biz bu seçimi Cumhuriyet tarihinin önemli eşiklerinden biri olarak görüyoruz. Sadece bir seçim değil, ülkenin kaderinin belirleneceği bir dönüm noktası olarak görüyoruz ve bu ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bizler yerel siyasetçileriz esasında İnegöl’den sorumluyuz. Fakat hedefimiz tüm ülkede öncelikle Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçmek, akabinde de Milliyetçi Hareket Partisi’nin hem oylarını aynı zamanda da mecliste ki sandalye sayısını arttırmak. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi’nin olmadığı bir meclis sorunlu bir Meclis’tir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarının az olduğu bir Türkiye problemin eşiğinde bir ülkedir. Biz de bunu bildiğimiz için çalışıyoruz mücadelemizi sonuna kadar sergiliyoruz. Tabi ki takdir vatandaşlarımızın. Şunu özellikle belirmek istiyorum ki 14 Mayıs’ta seçmen sandığa giderken, herhangi bir Cumhurbaşkanı’nı veya herhangi bir siyasi partiyi seçmeyecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesine ya onay verecek ya da geri dönüşüne, düşüşüne onay verecek.  Bu yüzden tüm seçmenin sandığa bu şekilde gitmesi gerekiyor. Ben hep söylüyorum seçmen sandığa giderken kimliklerinin yanında vicdanını da yanlarına alsınlar. Bir taraftan bakıyoruz bir sürü şer odağı toplanmış mücadele ediyorlar. Şer için mücadele ediyorlar.  Bir taraftan bakıyoruz Cumhur ittifakını oluşturan gerçekten Cumhur yani milleti düşünen siyasi partilerin oluşumların, fikirlerin toplandığı bir ittifaktan bahsediyoruz. Vatandaşımız bunun arasında kararını verecek. HDP’nin seçim beyannamesini hepimiz gördük. Diyaneti kapatacağız, Öcalan’ı ve tüm tutukluları salacağız diyorlar. Bunlar anlaşılamaz kabul edilemez şeyler. Bir de Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayına bakıyoruz, tüm KYK’ları geri getireceğiz diyor. Yani bir gecede devleti işgal etme planı var. İşin ucunda çok büyük problemlerin olacağı döneme girmek istemiyoruz. Bu yüzden çok çalışacağız. Vatandaşlarımıza da düşen sadece oy vermek değil, oy verirken Cumhur ittifakının da oylarını arttırmak. Bizim burada ki bir amacımız da Milliyetçi Hareket Partisi’nin oylarını arttırmak. Bu yüzden Cumhurbaşkanlığın da Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a Milletvekilliğinde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy istiyoruz. Allah haklarımızda hayırlısını versin”

Ziyaretin samimi bir ortamda gerçekleştiğini söyleyen Milletvekili Adayı Bilal Doğan ise;

“Değerli Dernek Başkanımızı, değerli dernek üyeleri ve gönüllülerini saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Biz iki aydır sahadayız elimizden geldiği kadar mücadelemizi sürdürüyoruz. Milletvekili seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinde çoğunluğun kazanması için oylanırınıza istiyoruz. 15 Mayıs sabahında Cenab-ı Allah inşallah bizi muzaffer edecek, bu yüzden oylarınıza talibiz. Önümüzde bir yüzyıl var. Bu yüzyılda geleceğimiz açısından, çocuklarımızın geleceği açısından bizim çalışmamız gerekiyor. Her birey rehavete kapılmadan bu işin ne kadar ciddi olduğunu farkına vararak seçim yapması gerekiyor. Biz önümüzdeki seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık seçimlerin de oylarınızı istiyoruz“ dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş