MHP tam gaz devam

Yayınlama: 02.05.2023
38
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MODEF’i ziyaret eden MHP, sonrasında ise Bitlisliler Derneği ve Ahıska Türkleri Derneğini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Bayram, Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan ve MHP’li yöneticiler, 48’incisi düzenlenen Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı açılışına katılarak esnaflara hayırlı fuarlar diledi. MHP heyeti daha sonra Bitlis Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram şu ifadeleri kullandı;






“Bir seçim süreci içerisindeyiz. Bizlerde bu seçim kapsamında ziyaretlerimize devam ediyoruz. Biraz baskın bir seçim oldu. Elim bir deprem hadisesi yaşadık. Bu yüzden seçim trafiği çok sıkılaştı. Böyle hızlı hızlı sizin gibi değerli derneklerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Gönül isterdi ki daha önce gelelim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerden önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için oy istiyoruz. Akabinde de hem oyumuzu arttırmak hem de meclisteki sandalye sayımızı arttırmak için Milliyetçi Hareket Partisine oy istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi güçlü bir Türkiye demek. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi güçlü bir coğrafya demek. 14 Mayıs’ta sandığa giderken kimliklerinizin yanında vicdanlarınızı da almanızı istiyorum”

Milletvekili Adayı Bilal Doğan ise,

“Hepinizin bildiği üzre 14 Mayıs tarihinde ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor. Öncelikle bu seçimlerin vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkemizin kaderini belirleyecek bu seçim, bizim gönül coğrafyamızda ki bir buçuk milyarlık Müslüman alemini de ilgilendirmektedir. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan Cumhurbaşkanı seçip, Milliyetçi Hareket Partimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki milletvekilliği sayısını arttırmak için sizlerden destek bekliyoruz, oy istiyoruz. Önümüzde ki Türkiye yüzyılında sizlerden gücümüze güç katmanızı istiyoruz. Birlikte hep beraber güçlü bir Türkiye, güçlü bir coğrafya, güçlü bir birlik beraberlik içerisinde olacağımızdan eminiz. Eminim ki 15 Mayıs sabahı açık ara farkla biz bu işi bitireceğiz. Sizlerden ricamız 14 Mayıs tarihinde sandığa giderken vicdanlı olmanızı istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 100. Yılda yüz proje ile sahaya inmiş bulunmaktayız. Cumhuriyet’imizin 100. Yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘100 Sözü’nden birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Dünyanın her yerinde yüksek teknolojili “Türk Mali” markalı ürünlerin yer alması sağlanacak. Sanayinin yeşil dönüşüm süreci riskleri ortadan kaldırılarak ekonomik fırsata çevrilecek. İlçelerin sosyoekonomik gelişmişlik endeksi- ne göre bölgesel teşviklerden yararlanması sağlanacak. Katma değeri yüksek ürünlere geçilmesine, moda-marka yaratmaya, patente, yenilikçiliğe ve özgün tasarıma ilave destek sunmak için mekanizmalar geliştirilecek. Esnaf ve sanayicimize yönelik destek ve teşvik sistemi sadeleştirilerek etkinleştirilecek, KOBİ’lerimiz için stratejik ürün destek programları geliştirilecek. Savunma sanayiinde bilgi güvenliğini sağlamak amacıyla milli yazılım sistemi uygulanacak. Uzun süreli enerji sağlayan batarya üretimi için yatırımlar ve girişimcilik desteklenecek. Malzeme teknolojileri, elektronik harp, havacılık, uzay ve uydu teknolojileri, ağ merkezli savaş, insansız hava araçları, güdüm ve kontrol teknolojileri gibi savunma sanayi teknolojilerinin ar-ge çalışmaları ve üretimi desteklenecek. “Milli Yenilik Sistemi” kurularak bilimsel ve teknolojik araştırmaların, üretime ve toplumsal faydaya dönüşmesi sağlanacak. ‘Bilişim Vadisi Projesi’ birçok yerde hayata geçirilecek, sektörde faaliyet gösteren firmalar için alt yapısı hazır alanlar tahsis edilecek” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş