Milliyetçilik anlayışımız gönül coğrafyamızı kapsıyor

Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından Afrin Operasyonuna ilişkin İnegöl Belediyesi önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar, “Bizden yardım bekleyen mazlumlar, İslam beldeleri ve küçücük yürekleri bomba sesleri ile titreyen masum çocuklar emin olsunlar, bizim milliyetçilik anlayışımız 814 bin 578 metrekareyi değil, gönül coğrafyamızı kapsar” dedi.

Yayınlama: 05.03.2018
518
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen basın açıklamasına MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar ve yönetim kurulu üyeleri ile Ülkü Ocakları teşkilatı katıldı.

 

Sloganlar ve tekbirlerin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar, “Mensubu olmaktan her daim onur duyduğumuz Türk milleti yine kuşatılmaya çalışılmış, hendek ve düzeneklerle kirli ve hayasızca planlarla diz çöktürülmeye, çaresiz bırakılmaya mahkûm edilmek istenmiştir. Dışta bütün terör örgütlerine, içeride ise vatan hainlerine ülkücü Türk gençliğinin İnegöl’deki tüm bireyleri adına sesleniyorum. Biz tükenip yok olmadan olmaz böyle şey. Son nefes, son nefer, son damla kana kadar mücadelemiz devam edecektir. Mücadelemiz Türk İslam birliğine ve büyük Türkiye ideallerine kadardır. Afrin harekâtının 41. gününde sevdalısı oldukları vatan topraklarına kavuşan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, komünizme ve siyonizme geçit vermeyen Başbuğ Alparslan Türkeş ve beraberindeki bilge yol başçılarımız tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Yüce Türk milleti ve bu mübarek topraklar sizler minnettardır. Bizden yardım bekleyen mazlumlar, İslam beldeleri ve küçücük yürekleri bomba sesleri ile titreyen masum çocuklar emin olsunlar, bizim milliyetçilik anlayışımız 814 bin 578 metrekareyi değil, gönül coğrafyamızı kapsar. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndan İnegöl Ülkü Ocakları olarak haykırıyoruz. Bir ölür bin diriliriz. Bize Allah yeter, gerisini çakal sürüleri düşünsün” dedi.






 

DAİMA VAR OLACAĞIZ

“Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman yiğitleri mücadelelerine devam ederken ülkücü hareket olarak daima hazır ve kararlıyız” diyen Çağlar, “Siyaset kavgamız, makam sevdamız, dünya menfaatimiz yok ve olmayacak. İslam davasında vatanımızın, devletimizin yanında vatan sevdalısı nesiller yetiştirmek için daima var olacağız. Satanlardan, yılanlardan, kaçanlardan olmadık, olmayacağız. Terör yandaşları, terörist devletler, Hendekçiler, terörist seviciler, dış mihraklardan medet umanlar unutmasınlar ki, Çanakkale ruhu İstiklal mücadelesi, bayrak aşkı, vatan sevdası yüreklerimizde alev alev yaşamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken yüce Mevla’dan vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, ordularımızın muzafferiyeti için dua ve niyaz ediyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş