MODEF KAPILARINI AÇIYOR

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) bugün yapılacak olan açılış töreni ile start alacak. 160 mobilya firmasının ürünlerini sergileyeceği fuara 20 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Yayınlama: 03.04.2018
743
A+
A-

Türkiye’deki mobilya sektörünün öncüsü olan İnegöl’deki mobilyacılar ile ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel alıcıları buluşturacak olan MODEF Fuarı bugün start alacak.

 

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, MODEF 2018 Fuarına ilçedeki 160 mobilya firmasının katılacağını söyledi. İç pazara dönük olan fuara Türkiye’nin dört köşesinden ziyaretçi beklediklerini belirten Başkan Uğurdağ, “Ulusal çapta yayın yapan gazete, dergi, televizyon, radyo ve internet portallarındaki tanıtımlarımız yer aldı. Buna ilave olarak profesyonel alıcılara davetiye gönderdik. Yarın (Bugün) başlayacak olan fuar için başarılı bir hazırlık dönem geçirdik” dedi.






 

Uğurdağ, şu ifadeleri kullandı: “Kalitesi, güveni, tasarımı ve yeni trendleri ile kendini kanıtlamış olan İnegöllü mobilyacılarımız, bu fuar ile kendilerini profesyonellere tanıtma fırsatı bulacaklar. Fuarımızın önemli anlaşmalara zemin hazırlayacak”

 

Öte yandan MODEF 2018’de ev mobilyası, iç dizayn ürünleri, tekli, çiftli, üçlü kanepeler, koltuklar, yataklar ve geniş yelpazede birçok ürünün sergilenecek. Fuara gelen ziyaretçiler, sektördeki son gelişmeleri ve yeni ürünleri yakından takip edebilecekler. Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan MODEF 2018, sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş