MODEF’TE YENi üRüNLER

MODEF EXPO Fuarı’nda bir mobilya firmasının satışa sunduğu mobilya takımı, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Mobilya takımının üzerine monte edilen ayna, kumanda düğmesi ile hem ayna hem de televizyon işlevi görüyor. Satışa sunulan mobilya takımına en çok ilgiyi ise Arap müşteriler gösteriyor.

Yayınlama: 19.10.2017
637
A+
A-

Geçtiğimiz Salı günü coşkulu bir tören ile açılışı gerçekleştirilen MODEF Expo Fuarı’nda ilginç ürünler özellikle Arap müşterilerin yoğun ilgisini çekiyor. İnegöl’de faaliyet gösteren mobilya işletmecisi Süleyman Zahal, yaptığı AR-GE çalışmaları ile fuara katılan müşterilerin yoğun ilgisine neden oluyor.

 

HEM AYNA, HEM TELEVİZYON






Zahal’ın tasarladığı gizli kasaların bulunduğu mobilyalar ile geçtiğimiz yıllarda fuarın gözdesi olurken bu yıl ise fuarın gözde takımlarından biriside hem ayna hem televizyon işlevi gören mobilya takımları oldu.Yatak odası takımında bulunan şifonyer aynasına yerleştirilen televizyon, kumandaya basıldığı zaman açılıyor. Televizyon kapandığında ayna görevi görüyor.

 

Ürün ile ilgili açıklamalarda bulunan mobilya firmasının genel müdürü Süleyman Zahal, “ Geçtiğimiz yıllarda mobilya takımlarımıza yerleştirdiğimiz gizli para kasaları ile fuarın gözde firmalarından olmuştu. Gizli bölmelere saklanmış para kasalarının bulunduğu mobilya takımlarımız özellikle yurt dışı müşterilerimizin yoğun ilgi ve talebine neden olmuş ve o takımlar ile çok ciddi ihracatlar yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamıştık. Şuanda da tüm mobilya takımlarımızda gizli para kasaları bulunuyor. Bu yıl ise ciddi Ar-Ge çalışmaları neticesinde fuarımızda hem ayna hem televizyon işlevi gören takımlarımızı sergiliyoruz. Takımımız normal hali ile şifonyer aynası işlevi görmekte ancak kişi yatağına uzanıp kumandaya bastığı zaman şifonyer aynası bir anda televizyon işlevi vermektedir. Bu takımı Türkiye’de ilk kez bir tasarlayıp satışa sunduk. Özellikle Arap müşteriler bu takıma çok ciddi talep gösteriyor. Tabii yurt içi müşterilerimizden de çok ciddi talepler var. Biz bu şekilde tasarım harikası mobilya takımları ile ihracat yapıyor ve ülke ekonomimize katkı sağlamaya devam ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş