MUHALEFET BURSA’YI ALMAK iÇiN iNEGöL’ü GöZüNE KESTiRDi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de İnegöl ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 14.02.2020
1.467
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Bursa’da etkisini azaltmak ve önümüzdeki seçimlerde Bursa’yı AK Parti’ye bırakmak istemeyen muhalefet partileri, İnegöl’ü gözüne kestirdi.

 

Bursa’da AK Parti’nin oy yükünü çeken ilçe olarak gündeme gelen ve her seferinde hükümet partisine yüksek oy çıkan İlçemiz, Bursa siyasetine de yön veriyor. Bu konuyu çok iyi irdeleyen muhalefet liderleri, Bursa’yı kazanmanın yolunun İnegöl’den geçtiğini tespit etti.






 

İlk olarak konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, “Genel başkanımız kongrenin umut verici olduğunu söyledi. Sizden İnegöl’ü istiyorum açıklaması yaptı” ifadeleri ile Kılıçdaroğlu’nun İnegöl’ü önemseyen cümlelerini paylaştı.

 

Hemen akabinde ise İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklamalarda bulunarak, “en Bursa’da okudum. 31 Mart seçimlerinde 10 ilçe gezdim ve bunlardan biride İnegöl. Ben bir bilim insanıyım. Genelleme yapmam, her şeye çalışırım. Verisiz konuştuğunuz zaman verim alamazsınız. İnegöl’ü hem ben hem de partim çalıştı. 24 Haziran’dan sonra bir ders çıkardık. Birinci turda seçimi kazanıyoruza girdik” ifadeleri ile İnegöl’ü konuşmalarında geçirmesi İnegöl’de de yankı uyandırdı.

 

Seçimler öncesinde iki muhalefet liderinin de konuşmalarında İnegöl üzerinde durması, ‘Bursa’yı almak için çalışmalar şimdiden başladı’ yorumlarına neden oldu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş