ERDOĞON’DAN KILIÇDAROĞLU’NA ‘İNEGÖL’ GÖNDERMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Pazartesi günü İnegöl´de konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun yaptığı gaf ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Cumhurbaşkanı, muhtarı asla görevden alamaz. Ey Kılıçdaroğlu, bunu da öğren ve yalan söyleme. Bugün İnegöl´de gene bu yalanı söyledin ama yalancının mumu 16 Nisan´a kadar yanar” dedi.

Yayınlama: 29.03.2017
973
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşmasında geçtiğimiz Pazartesi günü İnegöl’de konuşan Kemal Kılıçdaroğlu’na, tepki gösterdi.

 

55 bin muhtarı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlama hedefi olduğunu kaydeden Erdoğan, “Niye çünkü Cumhurbaşkanı da seçilmiştir, muhtar da seçilmiştir. Cumhurbaşkanı, muhtarı asla görevden alamaz, böyle bir yetkisi yok. Ey Kılıçdaroğlu, bunu da öğren ve yalan söyleme bugün İnegöl´de gene bu yalanı söyledin ama yalancının mumu 16 Nisan´a kadar yanar. Ne diyor, Cumhurbaşkanı, lokantaları da kapatacak´ diyor. ya bu kadar gayriciddilik olur mu ya. Diyor ki bütün akrabasını hatta daha da ileri gidiyor bugün baktım birileri konuşuyor onun takımından ´Hanımını cumhurbaşkanı yardımcısı yapabilir´ diyor. Onun takımından, yanlış anlaşılmasın. Bu akşam onu da göstereceğim. 16 Nisan´da buna haddini bildirmeye var mıyız” ifadelerini kullandı.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş