MUHTAR BİSİKLETİNE YAPTIRDIĞI SES SİSTEMİ İLE SOKAK SOKAK GEZEREK ANONS EDİYOR

BURSA(AA) Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde Süleymaniye Mahalle Muhtarı Halim Yiğit bisikletine yaptırdığı ses sistem ile sokak sokak gezerek insanların evde kalması noktasında duyurular yapıyor.

Yayınlama: 18.04.2020
593
A+
A-

Bursa’nın İnegöl İlçesine bağlı Süleymaniye Mahalle Muhtarı Halim Yiğit, İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü’nün mahalleliyi evde kalmaları noktasında uyarın sözlerinin ardından harekete geçerek, bisikletine ses sitemi yaptırdı. Bisikleti ile sokak sokak gezen mahalle muhtarı mikrofon ile mahalle halkına, “Süleymaniye Mahallesi muhtarlığından duyurulur. Devletimiz dim dik ayakta. Bakanımız, baş doktrumuzu dinleyiniz. Sağlığınız için hastanede, yoğun bakımda kalmaktansa evinizde kalınız, huzur bulunuz. İnegöl Belediye Başkanlığımız maske hususunda faaliyete geçmiştir. Her gün bütün İnegöl’de ki muhtarlıklardan öğleden sonra maskelerinizi alabileceğiniz duyurulur. Mahalle halkına saygılarımız sunarım” anonsunda bulunuyor.

Süleymaniye Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek muhtar Halim Yiğit’e teşekkür eden İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü yaptığı açıklamada, “Görevlerini en iyi şekilde yaptıkları için muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Görüyorsunuz hemşehrilerimiz kurallara uyuyor. Onlara da teşekkür ediyorum. Evde kal İnegöl’üm” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Süleymaniye Mahalle Muhtarı Halim Yiğit, “Sayın Kaykamımız bizler görev verdiler. Halkınıza duyurun, sokaklara çıkmasın, devletimiz dim dik ayakta, vatandaşın hizmetindeyiz. Bu konuda bizlere karınca kararınca üzerimize düşeni yapıyoruz. Belediye Başkanımızda seri üretime geçmişlerdir. Bütün muhtarlıklara her gün öğleden sonra 100’er adet maske getirip vatandaşlarımıza dağıtacağız” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş