Narkotik uygulamaları devam ediyor

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz Cuma akşamı İnegöl’ün genelinde narkotik uygulaması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen uygulamada çok sayıda araç ve kişi sorgulandı.

Yayınlama: 25.06.2018
582
A+
A-

İnegöl’de vatandaşların huzur ve güvenini tesis etmek amacıyla çalışan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde hareket geçti.

 

 Ekipler, akşam saatlerinde narkotik uygulaması gerçekleştirdiler. Uygulamalarda şüphelenen şahıslar üzerinde inceleme yapılırken, olası olayların da önüne geçildi. Türkiye genelinde aynı anda başlayan uygulamalar kapsamında İnegöl’de de uygulamalar yapıldı.






 

50 POLİSLE UYGULAMA

Şehre inen yaklaşık 50 polis, hassas noktaları mercek altına aldı. Asayiş, Önleyici, Devriye, Terör, Narkotik, KOM, Çocuk büro, motosikletli polisler Bedre deresi çevresi, Mobilya Sanayi, Belediye Kavşağı, Kültür Park ve Botanik Park, Sinanbey mahallesi başta olmak üzere, çok sayıda noktada uygulama yaptılar.

 

Yapılan uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerinde de arama yapıldı. 5 saat süren uygulamalarda Motorlu Polis ekipleri de sokakları tek tek gezerek şüphelendikleri şahıslar üzerinde arama yaptılar.

 

500 ŞAHIS SORGULANDI

Yapılan uygulamalarda hırsızlıktan aranan 6 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 500 şahıs üzerinde arama yapılırken, şüphelenilen 50 araç didik didik arandı. Bir araç da yapılan aramada çok sayıda kaçak sigara ele geçirilirken,iki araçta ise biri kuru sıkı olmak üzere iki adet tabanca ele geçirildi.

 

Bu tür uygulamaların devam edeceği bilgisine ulaşıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş