NDESiGN Samsun’da hizmete açıldı

Yayınlama: 03.09.2023
157
A+
A-

İnegöl’ün yükselen değerlerinden biri olan NDESiGN, Samsun’a da şubesini açtı. Açılış programının ardından açıklamalarda bulunan NDESiGN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, “Mobilya seçmek gibi üretmek de büyük bir birikim, tutku ve zevk gerektirir. Biz, hayata değer katacak ürünleri tasarlamayı ve üretmeyi kendimize meslek olarak seçtik” dedi.

İnegöl’ün yükselen mobilya markalarından biri olan NDESiGN, yurt genelinde farklı illerde şube açmaya devam ediyor. Bu kapsamda görkemli açılış töreni ile Samsun’a da yeni bir şube açıltı.






Açılış töreninin ardından açıklamalarda bulunan NDESiGN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, şu ifadeleri kullandı:

“Mobilya seçmek gibi üretmek de büyük bir birikim, tutku ve zevk gerektirir. Biz, hayata değer katacak ürünleri tasarlamayı ve üretmeyi kendimize meslek olarak seçtik. Bu sanatsal arayışa ömrümüzü adadık. Çalışmalarımız; güncel kalmak ve bir adım önde olmak içindir. Düşünüyoruz, tasarlıyoruz, üretiyoruz. Sizler için yaklaşık 40 yıldır aynı heyecanla günden güne büyüyoruz. Şimdilerde bizi daha heyecanlı kılan çalışmalar içerisindeyiz; fonksiyonel, kaliteli, özgün ve sağlam ürünlerimizi müşterilerimizle hem şık ve hem rahat ortamlarda buluşturmak adına, yeni mağaza konseptlerimizi oluşturuyoruz. Bir yandan ülkemizin seçkin noktalarında mağaza sayımızı artırarak, lokasyon ve fiyat politikası ile ulaşılabilir olmayı sağlarken, diğer yandan milli sermayemiz ile 80 üzeri ülkeye ihracat yaparak ülkemize katma değer sağlıyoruz. Biz işimizi gerçekten seviyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş