Necmi Başkan son yolculuğuna uğurlandı

Yayınlama: 08.09.2023
310
A+
A-

İnegöl siyasetinin en naif başkanlarından, CHP İnegöl eski başkanı ve meclis üyesi Necmi Demir, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Demir, İshakpaşa Camii’nde Cuma Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski başkanlarından, ‘Efsane Başkan’ lakabıyla tanınan Necmi Demir, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile İstanbul’daki bir hastaneye kaldırıldı.






Hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılan Demir, buradaki tedavisinin ardından normal odaya çıkmış ve sevenlerine, oğlu iş insanı Yücel Demir aracılığı ile seslenerek, “Beni aramışsınız. Çok teşekküre derim hepinize. Şuanda sağlıklıyım. Sizin mesajlarınızı aldıktan sonra daha iyi oldum. En yakın zamanda yanınızda olacağım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizleri annenize babanıza çoluk çocuğuna bağışlasın. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Tedavi gördüğü hastanede tekrar fenalaşan Necmi Demir, hayata gözlerini yumdu.

Necmi Demir, İnegöl İshakpaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin eşliğinde toprağa verildi.

TÜM SİYASİLER ORADAYDI
Öte yandan naif kişiliği, kavgacı değil uzlaşmacı üslubu ile tanınan Necmi Demir’in cenaze namazına, İnegöl’deki tüm siyasi partilerin temsilcileri ile yöneticileri, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ katıldı.

MEMİŞ, DEMİR’İ ANDI
Cenaze namazı öncesinde vatandaşlara seslenen İshakpaşa Camii Uzman İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, namaz öncesi Efsane Başkan Necmi Demir ile ilgili bir anısını anlattıktan sonra;

“Din adamlarına karşı çok saygılıydı. Biz kendisini her zaman çok sevdik. Bir gün bizimle bir şey konuşacağı zaman önünü ilikledi. Bu beni çok etkilemişti. İşte Necmi amcamız böyle naif ve saygılı bir adamdı” dedi.

AVLU TAMAMEN DOLDU
Öte yandan cenaze namazına gelen çok sayıdaki vatandaş nedeni ile İshakpaşa Camii’nin avlu kısmı da tamamen doldu.

Okur Gazetesi Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş