O isim İnegöl’e geliyor

Bir Darbe Soğukluğunda 28 Şubat isimli konferans Perşembe günü AK Parti 26. ve 27. dönem İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı katılımıyla İnegöl’de gerçekleşecek.

Yayınlama: 26.02.2019
867
A+
A-

28 Şubat 1997 tarihinde Türkiye’de bir darbe soğukluğu yaşanan tarihin 22.senesinde bir dönemler Recep Tayyip Erdoğan’ın gönüllü olarak şöförlüğünü yapan, Meclis’te sert konuşmalarıyla olay olan AK Parti’nin 26. ve 27 Dönem Milletvekili Ahmet Hamdi Çalı Perşembe akşamı İnegöllülerle buluşacak.

Türkiye Gençli̇k Vakfı(TÜGVA) ve İnegöl Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla konferans Perşembe akşamı saat 20:00’da İnegöl Kent Müzesi Konferans salonunda yapılacak.

AHMET HAMDİ ÇAMLI KİMDİR?






1965 senesinde dünyaya gelen Ahmet Hamdi Çamlı İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimi Newport Oniversitesi’nden alan çamlı ticaret ile uğraşmaktadır.

Birçok sivil toplum örgütünde çeşitli kademelerde görevler yapmıştır. Türkiye Atletizm Federasyonu, Türkiye İzcilik Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.

Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Çamlı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

12 Haziran 2011 ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde, Belediye Meclis Üyeliği görevinden ayrılarak, İstanbul’un 2.seçim bölgesinde 16. sıradan milletvekili adayı olmuş, ancak seçilememiştir.

Ahmet Hamdi Çamlı, Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğu günlerden bu yana Recep Tayyip Erdoğan’a gönüllü şoförlük yapmıştır.

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yıllık şoförü Ahmet Hamdi Çamlı İstanbul 2. Bölge 13. sıradan aday gösterilerek AK Parti’den milletvekili seçildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş