O ŞOFÖR SEVK OLDU

İlçemizde meydana gelen otobüs faciasında 7 kişi hayatını kaybederken 38 kişi ise yaralanmıştı. Meydana gelen kazada bulunduğu yerden 1.5 saat sonra çıkarılan otobüs şoförü, Hastanede tedavi altına alınırken, geçtiğimiz gün Bursa Muradiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yayınlama: 09.03.2017
2.398
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde İnegöl’de kullandığı otobüs ile kaza yapınca 7 kadın işçinin ölümüne 38 kadın işçinin yaralanmasına neden olan ağır yaralı Sürücü Mehmet Tüzün, tedavi gördüğü İnegöl İlçe Devlet Hastanesi’nden Muradiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Bu arada kaza sonrası hastanedeki tedavisi devam eden Sürücü Mehmet Tüzün’ün ifadesi alınamadı. Otobüsün kaza anında 3’ncü viteste olduğunu söyleyen yetkililer, “Kazadan kurtulanlar olayın şoku ile hiç bir şey hatırlamıyorlar. Yalnız kazanın sürücünün önündeki aracı solladıktan sonra direksiyonu toparlayamadığı ve kazaya neden olduğu şu anda düşünülüyor” ifadelerini kullandı.






 

2 günden bu yana İnegöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde Tedavi altında olan şoför Mehmet Tüzün, bu sabah doktor kontrolünde 112 Acil Servis Ambulansı ile Bursa Muradiye Devlet Hastanesine sevk edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş