Öğrencilerden duygulandıran görüntü

Devletimizin sınırlarını ve vatan bütünlüğünü korumak için sınırımızda yapılan operasyona destek vermek amacı ile hazırladığı klip gönülleri fethetti.

Yayınlama: 11.04.2018
594
A+
A-

Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi, hazırladığı kliple vatan sevgisini gündeme taşıdı. Okul Müdürü Ali Özdemir konu ile ilgili açıklamasında: “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, milli ve manevi değerlere bağlılığını ve sosyal gelişimlerini de vazgeçilmez hedef olarak görüyoruz.  Yetiştirdiğimiz gençlerimize vatanı, milleti emanet edeceğimiz bilinciyle çalışıyoruz. İlçemizdeki tespit ettigimiz şehit yakınlarını öğrencilerimizle birlikte ziyaret ediyoruz”

 

MEHMETÇİK VAKFI’NA YARDIM KAMPANYASI






“Şimdiye dek 5 şehit ailemizi ziyaret ettik ve duygularımızı paylaştık. Öğrencilerimizin isteğiyle Mehmetçik Vakfı’na yardım kampanyası düzenledik. Onların bu konudaki hassasiyeti ve çalışmaları bize umut ve güven veriyor.  Başta okulumuz Müdür Yardımcısı Rıza Ustabaş ve Müzik Öğretmenimiz Gökhan Kara olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum.

 Çalışmaya yürekten katılan, sahiplenen sevgili öğrencilerimle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bir defa daha gördüm ki onlarla her şeyin en güzelini yapmak mümkün.  Ayrıca bizi misafir eden ve çalışmamıza destek olan İnegöl İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sayın Uğur Baş’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş