OKUR VE KOCABAL iLE YOLLAR AYRILDI

İnegölspor’un sezon başı Fethiyespor’dan transfer ettiği Emre Okur ve Bandırmaspor’dan transfer ettiği Oğuz Kocabal ile yollar ayrıldı.

Yayınlama: 20.06.2017
800
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer verdiğimiz haberimizde Oğuz Kocabal’ın Hatayspor ile görüştüğünü okurlarla paylaşmıştık.

 

Geçtiğimiz gün İnegölspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Emre Okur ve Oğuz Kocabal’ın takımdan ayrıldıkları duyuruldu. Siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “negölspor’umuzun sezon başı Fethiyespor’dan transfer ettiği Emre Okur ve Bandırmaspor’dan transfer ettiği Oğuz Kocabal ile yollar ayrıldı. İnegölspor Yönetim Kurulu olarak, futbolcularımıza kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz”






 

Emre Okur ise sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunarak, “Transferimden dolayı İnegölspor’la olan sözleşmemi karşılıklı olarak fesih ettik. Bir sezon boyunca bana destek olan hocalarıma, başkanıma, yöneticilerime, tesis çalışanlarımıza ve İnegölspor taraftarlarına çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin” ifadelerine yer verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş