TAMADA ETKİNLİĞİ

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen ‘Tamada’ (Yemekli Buluşma) etkinliği, güzel görüntülere sahne oldu. Etkinliğe protokol üyeleri de ilgi gösterirken, vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Yayınlama: 12.01.2020
507
A+
A-

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği’nde düzenlenen etkinliğe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, eski İnegöl Kaymakamı Ali Akça, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve bir çok davetli katıldı.

 

Porgramın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kafkas Folklor Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, etkinliğin hayırlara vesile olmasını dileyerek katılımcılara iyi eğlenceler diledi.






 

Daha sonra açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Ömer Faruk Demirtaş’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi bir süre önce bu gece ile alakalı özel kalemle beraber bir planlama yapmışlardı. Açıkçası buraya gelince ben işin ne olduğu tam olarak anladım. Aslında çok değerli Kaymakamımız Ali Akça’nın bulunduğu Tamada gecesinde bende burada olmuştum. O asil duruşuna elbise küçük gelmişti açıkçası. O kaygıyı da taşıdım açıkçası çünkü bende biraz kiloluyum. Allah’tan idare edecek şekilde çok rahat olmasa da, kıyafeti giydikten sonra geceyi yavaş yavaş hatırlamaya başladım” dedi.

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, İnegöl’ün renkli bir çiçek bahçesi olduğunu be birçok kültürün İnegöl’de kaynaşarak güzellik oluşturduğunu belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş