ORHAN KARAKOÇ TEKSTİL PERSONEL ALIMINA ÇIKIYOR

Yayınlama: 07.11.2023
925
A+
A-

İş arayan ve işvereni buluşturan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, Orhan Karakoç tekstil firmasının 4 ayrı bölüm için personel alımı yapacağını duyurdu.

İnegöl Belediyesi’nin 2018 yılı Kasım ayında iş arayan vatandaşlar ve işverenleri buluşturabilmek adına kurduğu İstihdam Merkezi, üretim merkezi İnegöl’ün istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir yandan iş arayan vatandaşları havuzunda toplayıp bir yandan da eleman arayan firmalarla iletişimini sürdürerek doğru işe doğru kişiyi yönlendirme görevi üstlenen İstihdam Merkezi, Orhan Karakoç tekstil firmasının; baskı-tıraşlama, ram, çiğ depo ve sevkiyat bölümlerinde çalışmak üzere personel alımı yapılacak yeni bir iş duyurusu daha paylaştı.

4 AYRI BÖLÜME ALIM YAPILACAK






İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezinden yapılan açıklamada, Orhan Karakoç tekstil firmasında çalışmak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İstihdam Merkezimizle iş birliği yapan Orhan Karakoç tekstil firması; baskı-tıraşlama, ram, çiğ depo ve sevkiyat bölümlerinde çalışmak üzere personeller alacak. Baskı-tıraşlama bölümü için; 20-35 yaş arası, tecrübeli veya yetiştirilmek üzere, askerlik ile ilişiği olmayan, vardiyalı çalışmaya uygun ve İnegöl’de ikamet eden personeller aranıyor. Ram bölümü için; 22-45 yaş arası, ram makine operatörlüğü yapmış, askerlik ile ilişiği olmayan, vardiyalı çalışmaya uygun ve İnegöl’de ikamet eden personeller alınacak. Çiğ depo bölümü için 30-45 yaş arası, ham açma bölümünde çalışmış veya yetiştirilmek üzere, askerlik ile ilişiği olmayan, vardiyalı çalışmaya uygun ve İnegöl’de ikamet eden personeller alınacak. sevkiyat bölümü için de 40-45 yaş arası İnegöl’de ikamet eden personeller alınacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvurular 09 Kasım Perşembe günü 14.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda alınacak. Yapılacak alımla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 153 hatları üzerinden ve 0 224 715 10 10 Nolu telefondan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezine ulaşabilirler.”

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş