Osmanlı’dan müthiş başarı

Osmanlı Eğitim ve Spor Derneği, 30 sporcu il katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda 15 sporcusu ile derece yaparak, İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etti.

Yayınlama: 19.03.2018
1.055
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Osmanlı Eğitim ve Spor Derneği  basın sözcüsü Mehmet Ergene, “”Osmanlı Eğitim ve Spor Derneğimiz Türkiye 2018 Şampiyonasına katılmıştır. 7 – 11 Mart tarihleri arasında organizasyon yeri  Antalya Kundu’daydı. Biz kulübümüz olarak 30 sporcumuz ile beraber katıldık. Toplamda 15 derece aldık. Bunlardan 5 tane Türkiye 1.’si,  2 tanesi  Türkiye 2.’si, 6 tanesi Türkiye 3.’sü, 1 tanesi de en centilmen sporcu ödülünü aldı. Takımımız Türkiye’de 805 sporcunun katıldığı bir organizasyonda çok ciddi bir derece aldı. Her şehirden yüzlerce öğrenci katılırken, Bursa’dan sadece 30 öğrenci katıldı. Bu 30 öğrencide 15 başarı, gerçekten şehrimiz için İnegöl’ümüz ve kulübümüz için çok iyi bir başarıdır” dedi.

 

Deceye giren öğrencilerin isimlerini açıklayan Ergene, “Derece alan çocuklarımızın isimlerini söylemek istiyorum; 1. olanlar Murat efe, Furkan Osman Kocal , Ebrar Aşır, Dilay Nazlı Balaban, 2. olanlar Nurullah Ulaşkın, Hasan Özdemir, 3. olanlar İlyas Doğukan Altun, Nurullah Acar, Metin Yıldırım, Ahmet Çağatay Akdemir, Azra Yazar, İrem Sena Kocal, ayrıca İrem Sena Kocal en centilmen oyuncu seçilmiştir. Birde Katada’da bir birincimiz daha var; oda Dilay Balabandır. Hem Katada dünya 1.’si oldu hem kendi branşında  Karate’de dünya birincisi oldu” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.






 

Sporcuların aileleri, Osmanlı Eğitim ve Spor Derneği’ni ziyaret ederek derneğin eğitmenlerine teşekkür etti. Daha sonra ise zafer pastası kesildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş