Oto hırsızlığı çetesini İnegöl polisi çökertti

3 Ayrı ilde oto hırsızlığı olaylarına karışan kişi ve suç ortağı, İnegöl polisi tarafından 2 aylık güvenlik kaydı ve sosyal medya hesaplarının takibi ile yakalandı.

Yayınlama: 26.02.2021
1.991
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince ilçe genelinde meydana gelen oto hırsızlığı konularıyla ilgili yürütülen tahkikatlar kapsamında, İnegöl’de ve komşu ilçelerde yapılan araştırmalar neticesinde araçları düz kontak yaparak çalıp, daha sonra parçalanmak üzere dış ilçelere para ve uyuşturucu karşılığında satıldığı öğrenildi.

 

İnegöl Emniyet Ekiplerinin 2 aylık süreçte takibe aldığı H.U.(24) ve suç ortağı  Y.G.(24), düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.






 

H.U. ifadesinde, 2020 yılında İnegöl ilçesinden 3 araç çaldığını, iki aracı parçalanmak üzere Kestel ilçesinde M.E. isimli şahsa sattığını ifade etti.

 

H.U., ayrıca 1 aracı da Esentepe Mahallesinden Y.G. isimli suç ortağı ile çaldıklarını, arabayı Cumhuriyet Mahallesine terk vaziyette bıraktıklarını, farklı bir aracı da Orhaniye Mahallesinden yine suç ortağı Y.G. ile çalıp, Şipali yoluna götürdüklerini, burada aracın tekerleklerini ve aküsünü söküp, S.K.(25) isimli şahsa sattıklarını söyledi.

 

Suç eşyasını satın alan S.K. isimli şahıs, suça konu eşyalarla birlikte, polisler tarafından gözaltına alındı.

 

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartılan H.U. ve Y.G. isimli şahıslar sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

Ayrıca tutuklanan H.U.(24) isimli şahsın, Yenişehir, Domaniç, Yalova gibi şehirlerde bir çok hırsızlık olayına karıştığı öğrenildi.

 

İNEGÖL POLİSİ 2 AY BOYUNCA KAMERA VE SOSYAL MEDYA HESAPLARINI TAKİBE ALDI

Öte yandan hırsızlık suçuna karışan kişilerin yakalanması için İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 2 ay boyunca güvenlik kameralarını taradığı ve 2 şahsın sosyal medya hesaplarını takip ederek, geniş çaptı çalışma yaptığı öğrenildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş