Özel çocuklara özel hediyeler BUSMEK’ten

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) İnegöl Özel Eğitim Kurs Merkezinde eğitim gören 18 özel öğrenciye düzenlenen etkinlikte hediyeler verildi.

Yayınlama: 06.12.2017
504
A+
A-

Önceki gün düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, Özel İnegöl Ortaokulu Müdürü Ahmet Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman, BUSMEK Genel Koordinatörü Eyüp Arda, İNESMEK Koordinatörü Koray Aykanat katıldı.

 

Programında bir konuşma yapan BUSMEK Genel Koordinatörü Eyüp Arda, “Engelli öğrencilerimizi teşvik etmek, sosyalleşmelerine katkı sağlamak, ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri hep birlikte kaldırmak için gayret göstermek, sorunlarının çözümünde onlara destek olmak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak amacıyla BUSMEK İnegöl Özel Eğitim Kurs Merkezi’miz faaliyetlerini sürdürmektedir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Yenice Rehabilitasyon Merkezi,  Yenice Mahallesi’nde hizmet vermektedir. Okul çağında olanlar okula gidiyor. Okul çağından çıkmış çocuklara ise, el sanatları ve özel eğitim öğretmenlerimizle hafta içi günlerde 8’er saat BUSMEK olarak eğitimler veriyoruz” şeklinde konuştu.






 

Konuşmanın ardından İnegöl Özel Eğitim Kurs Merkezinde eğitim gören 18 özel öğrenciye çeşitli hediyeler takdim edildi. Hediyelerin ardından müzik eşliğinde öğrenciler gönüllerince dans edip eğlendiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş