ÖZEL İNEGÖL ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE DERECESİ

İstanbul’da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası’na katılan Özel İnegöl Ortaokulu öğrencisi İsmail Efe Abi, Türkiye 3.’lüğü elde etti.

Yayınlama: 13.05.2017
821
A+
A-

Yarışmayı Türkiye 3.’sü olarak tamamlayan Abi, Bursa genelinde düzenlenen yüzme müsabakasında kendi yaşıtları arasında Bursa 1.’si, müsabaka genelinde ise Bursa 3.’sü oldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okulun Kurucu Müdürü Özgen Yıldız, “Özel İnegöl Ortaokulu’muz, 12 yıllık bir eğitim geçmişine sahip olan bir kurumdur. Geçmişte olduğu gibi akademik başarıda yine zirveyi yakaladık. TEOG 1 ve 2. sınavında bir öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye derecesi yaptı. Akademik başarı kadar sosyal kültürel ve sportif alanlarda da zirveyi  yakaladık. Uyguladığımız  Abel Metod sistemi her öğrencinin ilgi ve yeteneklerini geliştirmeyi önemseyen, öğrenmeyi öğreten bir sistemdir.                Sistemimiz gereği okulumuza kayıt olan her öğrencimizin yetenek ve ilgi alanlarını belirliyoruz. Öğrencimizi ilgi alanı ve yeteneğine uygun kulüplere yönlendirip üye olmasını sağlıyoruz. Okulumuzda satranç, yüzme, satem, tenis, masa tenisi, futbol, voleybol, basketbol gibi kulüp çalışmalarını etkin biçimde yürütüyoruz. Kulüp çalışmalarına katılan öğrencilerimizin daha profesyonel yetişmeleri için ilçemizde bulunan sosyal tesislerle, profesyonel antrenörlerle ve öğretmenlerle işbirliği yapıyoruz. Elde edilen başarılar ortak bir planlamanın sonucunda elde edilen başarılardır. Okulumuz lisanslı sporcuları,  yüzme dalında Türkiye 3.’lüğü ve Bursa 3.’lüğü, karate dalında Türkiye 2.’liği, kort tenisi dalında Türkiye 3.’lüğü,  taekwando dalında Bursa genelinde taekwando kulüpleri arasında Bursa 3.’lüğü başarılarını yakalayarak, okulumuzu sportif alanda en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Bunun yanında okulumuzda lisanslı olan 50 öğrencimizi kendi alanlarında desteklemeye devam ediyoruz. Bugün öğrencilerimizin elde ettiği başarılar profesyonel işbirliği sayesinde sağlanmıştır. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi yürekten kutluyoruz. Okulumuzu sosyal etkinlikler alanındaki çalışmaları yaz tatilinde de planlı ve programlı biçimde sürdürülecektir. Akademik alanda olduğu gibi sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da zirvede yerimizi almaya devam edeceğiz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş